dizianaliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medyadan web sitelerime ve YouTube kanalıma hit çekebiliyorum.
Ancak en bilmediğim yer Pinterest'ti ve az biraz çözdükten sonra değerini anladım.
Türkiye'de çok kullanan olmasa da yine de dünyada çok etkin kullandıldığı kesin.
Kendi istatistiklerimle merak edenler olursa yorumumu yapayım.
Eskiden en çok hiti Facebook'tan ve Twitter'dan alıyordum.
İnstagram'dan gelen hiti tam kestırebilmek mümkün değil ama İnstagram en başarısız olduğum sosyal mecra maalesef.
Yani ben açıkçası İnstagram'da bir insan ne yapar onu bile birey olarak anlayabilmiş değilim
Neyse şu anda Pinterest hitim Facebook'a yetişti ve neredeyse 1 haftaya geçecek.
Pinterest mantık olarak çok fonksiyonlu. Neredeyse tüm sosyal medyayı içine almış. İstediğin her özellik var.
Ama hala tam kullanamadığıma eminim.
Örneğin YouTube videosunu Pinterest içinde izlenebilecek şekilde daha önce paylaşabiliyordum.
Şimdi neden bilmiyorum olmuyor.
Konu da açmıştım bununla ilgili ama maalesef yazan olmadı.
Örneğin takibe takip olayı.
Takip etmeyenlerden takipten çıkmanın kolay bir yolu maalesef yok Pinterestte.
Örnekleri çoğaltabilirim ama kafa karışmayacak şekilde fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
'Gerçekten Pinterest kategorisi r10'daki en karışık anlatılan konu'
Saygılar
Merhaba , sorularınıza cevap vereyim

Örneğin YouTube videosunu Pinterest içinde izlenebilecek şekilde daha önce paylaşabiliyordum.Şimdi neden bilmiyorum olmuyor.
normal hesabınıza girersiniz sağ alt kısımda + iareti olan yere tıklayıp görseli ekleyip altına videoyunun urlsini ekleyiniz. Bu şekilde olur. (olmazsa özelden yazarsınız müsait olduğum bir zaman team ile bağlanıp bakarım.)Ayrıca kanalınız tr içerikli olduğu için abone sayısı konusunda pek artış beklemiyorum.

Örneğin takibe takip olayı.Takip etmeyenlerden takipten çıkmanın kolay bir yolu maalesef yok Pinterestte.

Bunu yazılımlarla yapabilirsiniz. R10da satış yapan arkadaşlar vardır.Ya da yabancı yazılımla yapabilirsiniz. Pinterestteki takipçiler instagram gibi, twitter gibi çalışmak pek. Takipçi kasmak faydalı olsa da illaki şart değildir. Pinterest kullanıcıları genel olarak ana sayfaya ya da aradığı kelimelerin sonuçlarına bakar. Çok fazla hesaplara bakmazlar.