WooxMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu grafiklerde patlama yaşanma sebebi genelde koinlerle ilgili haberler oluyor. CHZ 25$M Yatırım yapıldığında 10x long açtık çok güzel kazandık.
Dün ada %18 lik bir düşüş yaşandı, aynı şekilde güncellemelerden dolayı cıkan yalan haberlerin etkisiydi yine kazandırdı.
Ondan önce ftx borsası reef coini liste dışı edelim mi ? diye anket paylaştı shorttan yıne kazandırdı.
COTI coini ay sonununda büyük güncellemeler var yüklü param orada şuan.
CHZ 0,12 kuruştan almıştık 6 tl den sattık.

Sadece teknik analiz yeterli değil, koin nedir ? ne iş yapar ? arkasında kimler var ? hangi borsalarda listelenıyor ? en yakın zamanda ne gibi güncellemeleri var ? hacmi ne kadar ?
bu tip sorularınıza cevap bulup öyle yatırım yapın. Yoksa yalandan 2 destek 2 direnç 2 trend çizince birşey olmuyor. 10 dakikada öğrenebileceğiniz bir işlemdir bu saydıklarım.

Koinin kısacası 7 sülalesine kadar araştırıp ona göre yatırım yapacaksınız.

Çantamda uzun vade CHZ kısa trade için chz bulunduruyorum.
NWC koinine bakın 0,23 den aldık 7 günde 0,41 oldu.
TVK koini 0,75 aldık 5-6 günde 1,25 oldu
BONDLY ( hareket beklenıyor )
CRO 0,13 aldık 0,22 lerde hedef 1$ üstü

3-4 ayda 30-35 işlemden 2 tanesınden zarar ettik sadece. Yazdıklarım tabıkıde yatırım tavsiyesi değildir. Sadece kafanızda fikir oluşması adına bu kadar teknik analize takılmayın derim.
Bu koinlerde tabikide teknik analizde önemli ama % lik olarak düşünürsek %60 %70 bence koin geçmişi, geleceği haberleri kitlesi vs.

Bu arada LTC,BTC,ETH,XRP bu tip böyle çok köklü koinlerden yüklü girmedikçe kazanamazsınız. Çünkü hepsi fiyatlanmış artık piyasa değeri belli olan koinler.
Siz daha yeni koinlere 200-300$ atarsanız 10x 20x yapma şansı var ama xrp ltc için falan pek sanmıyorum.
Coin borsasında yatırım yapmadım henüz. Oynak piyasa olduğu için de bir süre daha girmem diye düşünüyorum. Anladığım kadarıyla haberlerden etkilendiği kesin. Bazı hisse senetleri haberlerine bakarak geçen seneye göre 15x kar aciklamis şirket kağıt hareket etmiyor