Konuya bır konuda katılmak istiyorum sunucunuzun gecmıs yedeklerı mevcut ıse bu kadar tantana olacağına site ismi veya eskı ip adresı olanagı işe buyrun yedegıniz diyin ve ayrıca hizmet suresınce verılen ödeme kosulunca satın aldığı hızmet hakkında mesai saatleri içerisinde ve sunucu kapanması durumunda sizin SMS bilgilendirmeniz ben sunucuyu kapadım sildim bilgi verdım arkadaşın dedıgı yedeğim nerde musterı normal yedek alma hakkı var ama sızın vds veya vps paylasımlarınızda ana sunucunun yedek alma mevburıyetınız var onun ıcın yedeklerı kanun hakları geregı mınumum iki ay CD veya flasbek üzeri maksimum 2 sene saklama hakkına sahipsiniz siz yedeklerınızı ssd veya vbenzeri kayıt yerlerınızde tutyorsanız bu polemıge gırmeyın yedegınız demenız yeterlı kurumsal firma olarak polemıge girmek puanınızı intibayı dusurur onun İçin dikkat etmenızı öneririm
Normal bir taşıma işlemi olsaydı dediğinizde haklıydınız, fakat maalesef ki bu taşımanın "ARIZALI DİSK" sebebi ile yapıldığını üstüne basarak belirtiyoruz.