OZELHOST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz hala sildiniz gibi ithamlarda bulunuyorsunuz fakat biz size anlatamıyoruz olayın ciddiyetini... Neyse Fatih bey yetkili kişiler gelip gerekeni yapsın gerekirse biz gerekirse siz ceza alın. İyi günler diliyoruz size.
Sunucuda bulunan kaç adet sunucu veya site aktarılmadı ? bu kayıtları yetkililerin kontrol etmesini talep ediyorum kaç adet site taşındı vs burada bir sıkıntı var ben size ulaşmadım diye sitelerimi silme hakkınız yok ve üstüne üstlük taşıma dönemimden bu yana kapalı sunucum hiç açılmamış.

Ulaşmadım diye silin atın ee sildin ben senin müşterinim ve süremi görüyorsun niye mail atıp yeni giriş bilgileriniz demediniz disk yandı sunucu yandı o oldu bu oldu diyip o zaman bunu neden yapmadınız sms attınız sunucu taşıcaz sorun var mail attınız sunucu taşıcaz sorun var ee tamam var silinedebilir senin sorunun degil ama sen neden bana taşıma döneminde benim giriş bilgilerimi yollamadım al yenisi bu diye ?

bu arada iban at paranı verelim diyerek bence konu kapanmaz benim emeklerim var uğraşmışlıgım
@rootman;