fatihcray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz benim sunucumu kapatmışsınız nasıl sorumlu degilsiniz sizdeseniz kardeşim disk yandı sunucu yandı biz yeniden kurulum yaptık al senin sunucun ip adresin desen sorun yok siz diyorsunuz sms attık mail attık dönüş yapmadın sildik bumudur ?
Bakın Fatih bey, belki de zaten sunucunuz disk arızası yüzünden gitti. Fakat biz bunun kontrolünü bize ulaşmadığınız için o dönem yapamadık o yüzden size bir şey söyleyemiyoruz burada. Raid yapısındaki diskin health seviyesi bir anda %30'un altına düşmesinin sonucunda biz zaten tüm müşterilerimizi uyarıp yedek almasını, sunucularının taşınacağını belirttik. Fakat şu da var. Biz oradan yedekleri alıp attıkça zaten diskte işlem yapıldığı için disk ömrü her defasında daha da kısaldı. Zaten patlayan sunucuların çoğu bizim kişisel deney yaptığımız VDS sunuculardı. Kalan 2 müşteri sunucusunda da müşterilerimiz zaten içinde önemli bir şey olmadığını belirterek hizmetlerine devam ettiler yenileyip. Fakat biz size bunu anlatamıyoruz nedense, biz size diyoruz ki "neden bize ulaşmadınız" sizin verdiğiniz cevap "ben size ulaşmak zorundamıyım". Zaten bu noktada size yardım için yapabileceğimiz hiçbir şey kalmıyor.