Süt kokusudur büyük ihtimal.
Araba sattıran bir koku...
Valla ayak kokusu gibi birşey hocam. Çözemedim.
Başka bir firmayla çalışmak çözüm.
Hocam onlarca araç var birden değiştirmek mümkün değil 1 ay sonra sözleşme yenileniyor bakalım ne yapacaklar.
Klima bombası denedinizmi çoğu zaman etkili oluyor ( eğer süt kokusu değilse )
Yok denemedim zaten 1000liradan fazla masraf ettim dahada etmek istemiyorum.
Aynı problemi kendi aracımda yaşamıştım yıllar önce, aylarca koku vardı, defalarca yıkattım asla geçmedi, bir çevirmede ruhsatı ararken torpidodan deniz yıldızı çıktı, tatilden getirmiştim güya kurutacaktım, kabus oldu.
Paylaşmak istedim.
Sizinki farklıymış hocam 🤣
normal yıkatmak çözüm değil detaylı temizliğe bırakın aracı yıkamadaki arkadaşlarada söyleyin böyle bir koku var diye onlar ilgilenirler range roverda aynı sorunu yaşadıımda 2018 de 90₺ verip sonax a detaylı temizliğe bırakmıştım 1.5 saatlik süren bir çalışma sonrası koku gitmişti.
Kiralama konusuna gelince araç size geldiğindede koku var ise bunu enbaşta söylemeniz gerekirdi süre geçtikten sonra kullanıcı hatası olarak değiştirmeyi kabul etmezler ayrıca kullanıcı hatası ise kiralık araçlarda ne olursa olsun anında bildirmeniz gerekiyor ki daha sonradan sıkıntı yaşamayın heleki kiralık şirket araçlarında bu dahada önemli teslimde çıkacak her sorun şirketinize fatura edilir şirketde bunu sizden kesebilir.
Evet bu konuyu tahmin ettiğim için aracı ilk teslim aldığımda direk şirkete söyledim. Yenice değiştir dediler.