SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğru diyorsun hocam biraz fazla tabi etraftaki söylentiler bunlar sitede daha farklı rakam gözüküyor koydum stakeye boşta dursun istemedim
APY Yıllık oran üzerinden hesaplanır, Gate de %8 normaldir, Binance üzerinde 90 gün kilitlemeye bile max %7 ye kadar çıkıyor yani haftalık için çok iyi fakat sabit coin kilitlemek ne zaman anlam kazanır? Bunu tartışmak lazım. Ayı piyasasında hiçbir coine güven olmadığı zamanlarda tether stake bir can simidi sayılır. Piyasa aşırı volatil olduğunda denenmesi gerekebilir ve risk sevmeyenler için önerilir. Fakat boğa piyasasında gözünü kapatıp seçmece bir coine 100 doalr koysan tam 7 gün beklesen ve o coin 101 dolar olsa stake eden zararda demektir. Ya 95e inerse, ya 80 olursa diye düşünüp stres yaşamak istemeyenler için stake mantıklı gelir. BU konumda stake üzerine birkaç cümle kurmuştum, ayrıca Gate içinde dün bir konu açmıştım bu arada çok popüler olacak yürüyüp gidecek hissediyorum. Ayrıca bir ipucu vereyim, hesabınızda 100 adet GT yani Gate Coin tutarsanız yani 14 günlük ortalamanız 100 olursa ( tanesi 2 dolar civarları ) o zaman vip1 olabiliyorsunuz, hem komisyon indirimi kazanıyor hem icolara girebiliyorsunuz. İco sayesinde 1 dolar'a yeni çıkan bir coini alıp aynı gün 20-30 dolara satma şansınız olur. 100 adet gate sayesinde ne kadar çok ico o kadar çok kazanç elde edebilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir, kendi kişisel uygulama ve görüşlerimdir.