Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi herkes öneri de bulundu. Üçyol’u bir tek sen söyledin diğer semtlere göre ne artısı var?
Bornova nasıl abi?
Kardeşim ben kendim güneşli mahallesinde oturuyorum ( konak ) nezih bir yerdir ve her yere çok yakındır metro hastane okul vb. artı olarak öyle bir merkezi konumda ki bormovaya da 15 dakka narlıdereyede 15 dakka gaziemire de 15 dakka yani tam merkezde. google haritalar ile bak derim de eski görüntüleri vardır en az 5 6 yıl
üçyol metroya yakın olması ayrıca bi avantajdır metroya yakınsan her yere yakınsın demektir izmirde ( keza araban varsa yine her yere aynı mesefedesin demektir )
anlatılmaz yaşanır izmir

bornovaya gelince bence kesinlikle izmire en uzak yer olarak görüyorum ben bornovayı mesela manisaya daha yakındır ayrıca öğrenci kalabalığı aşırı fazla olduğu için benim asla düşünmeyeceğim bir semttir. Bir müddet sonra kafa da gözde kaldırmıyor o kalabalığı.