Yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Tavsiyelerin tamamı daha evvel denendi, bunlar klasik çözümler ama bana yardımcı olmadı maalesef.
Özelden ve konu altından ücretli olarak yardımcı olmak isteyenlerden herkese dönüş yaptım. Sitelerim bireysel siteler değil, kurumsal siteler. Bunların erişimini belirli bir seviyede güven veren kimseler dışında kimseyle paylaşmam mümkün olmadığından, en azından beni wordpress uzmanlığı konusunda tatmin edici bilgiler paylaşan kişilerle çalışabileceğimi ifade etmek isterim. Güven konusu genel güvenlik dışında, işi yapabileceğine olan güvendir; zira sitelere çok fazla kimsenin eli değsin istemem. Üstelik gerektiğinde sunucu erişimi vermem söz konusu. Dolayısıyla "bana admin bilgileri gönder, bir bakayım" şeklindeki mesajlara değil daha detaylı bilgi veren mesajlara itibar ediyorum. Ancak bu da o kadar özel mesaj atan kişinin içinde 3 kişiyle sınırlı.
Şimdi sorunu benimle daha evvel çalışması olan bir kardeşimize yönlendirdim. Oradan netice alamazsak tekrar bana mesaj atanlara döneceğim.
Öncelikle bir sub domain oluşturun ve o sub a wp kurun default tema olsun ve bir deneyin. Eğer sorun onda da varsa. Sunucu firmanızı değiştirin. Kullanılan hizmet büyük ihtimal paylaşımlı.