Akıştaki erişim sorunu başlığını görünce aklıma geldi. Son zamanlarda destek taleplerine dönüş süreleri için de biraz haklarının yendiğini düşünmekteyim. Çünkü pandemiden beri insanlar dijital dönüşüme ciddi bir ilgi gösteriyorlar, bu da daha çok işyükü demek oluyor...
Neyse,
Güzel hosting İlk olarak buradaki konularda 'ismi gibi güzel' ibareleri ile önerilen firma sebebiyle dikkatimi çekmişti. Normalde popüler olana antipati duyarım ama bu kadar çok sevilmesi tam aksine olumlu bir algı yaratmıştı bende. Dedikleri kadar da varmış, tanışınca anladım.
Güzel Hosting ile ilk tanıştığım vakitlerde epey tutumluydum, bayram indirimini 3 gün ile kaçırmama rağmen destek talebinden sonra para iadesi sağlayarak beni de kampanyaya dahil etmişlerdi.
İlerleyen süreçlerde özel yazılım kullanan 2 farklı sitemde site içerisinde yaşadığım sorunu çözdüler, hiç de alakaları olmamalarına rağmen. En son wordpress kullanan ana sitemde yaşadığım sorunda sunucu kısmından yardımcı olup, hatayla dolaylı olarak ilgisi olan şeyleri analiz edip satır satır dökmüşlerdi ne var ne yok ortaya. Üstelik ben söylemedim bile, kendileri teklif etti tüm bunları.
Hem uygun fiyata iyi özelliklerde hosting hizmeti alıyorsunuz hem de işin içinden çıkamayacağınız durumlarda bir el uzanıyor.
Çalışanların hepsi kendi firmasıymış gibi ilgileniyor, böyle bir kadro gerçekten zor bulunur, hepsinin emeğine sağlık.