Selamlar, "
Yeni kurduğum siteye ne zaman backlink almalıyım?" sorusunu sürekli duyuyorum. Kendi tecrübelerimle anlatmak istiyorum. Lafı hiç uzatmayı sevmem, o yüzden direkt konuya giriyorum.
- Site kurulduğu gibi hemen backlink çalışması yapılmaz. Backlink çalışması yapmak için en az 3-4 ay geçmesini bekleyin.
- Backlink almak için öncelikle sitenin kendiliğinden Google da yükselmesi gerekir. Siteniz Google'da hangi anahtar kelimeden yükselmiş ise ona Backlink alırsınız.
- Backlink alırken sürekli makaleye backlink almayın, ana domaine de backlink alınız.
Aklıma başka bir şey gelmedi arkadaşlar, aramızda uzman arkadaşlar elbette vardır. Bu yukarıda anlattıklarım kendi tecrübelerim ve aylık milyonlarca trafik aldım. Bu konu altında tecrübelerimizi paylaşalım.
Blogspotlar ile Sitenizi başa çıkarın! (SATIŞ KONUSU DEĞİLDİR) https://www.r10.net/bilgi-arsivi/252...a-cikarin.html