Daha evvel bir konu açtım, kendince yardımcı olma amaçlı mesaj yazanlar oldu sağolsun ama elle tutulur bir cevap alamadım.

Wordpress uzmanı, yaptığı işlerle ilgili sağlam referansları olan bir arkadaştan yardım istiyorum.

1) Sitelerim kendi sunucumda barınıyor. Sunucuda pek çok optimizasyon yapıldı zamanında, sorunsuz kullanıyorum.
2) Sunucuda LiteSpeed ve lscache mevcut.
3) Sitelerde geçen hafta Perşembe günü admin panellerinde yavaşlama oldu. Site ön sayfaları düzgün.
4) Pazar günü admin panellere girememeye başladım, site ön yüzlerinde ara ara erişim sorunları oldu.
5) Şu anda wordpress sitelerimin admin panellerine giriş yapamıyorum, login ekranı geliyor ama oturum açamıyorum. 500 requested timeout'a düşüyor.
6) Bazı sitelerin ön yüzlerinde sorun var, bazılarında sorun yok.
7) Wordpress olan tüm sitelerde bu şekilde sorun var, wordpress olmayan sitelerde sorun yok.

Arkadaşlar tek bir problemim var. Virüs vesair bir şey olduğunu düşünmüyorum, ftp üzerinden kontrolleri yaptım (virüs tesbiti ve temizliğinde acemim değilim). Yüzde yüz virüs değil diyemem ama ben kendi tecrübeme rağmen öyle bir şey bulamadım Bana wordpress konusunda uzman, senlerdir wordpressle ilgilenen biri lazım. Gerektiğinde bu sorun wordpresste değil sunucuda şöyle bir sorun diyebilecek kadar wordpresse hakim olmalı. Sadece sorunu tesbit edip söylese bile ödeme yapacağım. Çözerse ona göre ödeme yapacağım. Tesbit edeceği soruna göre çözüm için daha yüksek bir bedel de ödeme hakedeceğini düşünürsem buna da olurum var.

Konu altından ile talip olun. Tecrübenizi özelden yazabilirsiniz ama işi muhakkak konu altında talep edin. Mesajlarınızı sabahtan sonra, gün içinde okuyup dönüşleri yaparım.