Küçükpark filan yazanların gençlik yıllarından bahsediyor herhalde 1 ay önce İzmir'den İstanbul'a gelmiş biri olarak(13 yıldır İzmir'de yaşıyorum.) 1500-1750 tl gibi fiyatlara küçükparkta ev bulmak imkansız. Keza Alsancak diyenler de gençlik yıllarından bahsediyor. Bornova sokağı(travestilerin bulunduğu bölge) orada bile bu fiyata 2+1 ev bulamazsınız. Bu kira bandında yaşanacak en güzel yer Buca'dır. Buca'nın hasanağa parkı tarafları, heykel veyahut şirinyer tarafı gayet uygundur. Ulaşım konusunda derdiniz olmaz. Dokuz eylül üniversitesi burada olduğu için bi nebze hareketlidir. Yerel halkı kekolukla ünlü olsa da bu saydığım bölgelerde pek denk gelmezsiniz. Unutmayalım ki bu tipler her yerde. Buca kira bakımından en ucuz yerlerden biri. Yani 2 bin üzerine çıkılmayacaksa tek seçenek. Yok ben kafa dinleyim, emeklilik hayatı takılırım sahilimi göreyim yeter dersen Narlıdere ve Urla tarafları da uygundur. Sorun olursa sorabilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Ben fiyat bakımından söylemedim. Çok da pahalı yerler değiller(di). Sürekli emlak fiyatlarına bakmıyorum. Sizinde daha iyi bildiğiniz gibi, koronadan sonra kiralarda büyük dalgalanmalar oluştu. Ben sadece arkadaşın sosyal kelimesine ithafen yorumumu belirttim