Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnuniyet durumu firmadan firmaya göre değil şubeden şubeye göre değişebilir. İyi bir denetleme ve yaptırım şart...
öyle tabi fakat ana şubeyi aradım şikayet için söyledikleri şey şubeyi arayın şube telefonları açmıyor zaten şikayetim bu

Sabri68Tkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt içi ve Aras Kargoda şuana kadar hiç sorun yaşamadım hocam. Çevremdeki herkes sorun yaşıyor da bir ben yaşamadım ve umduğumdan hızlı geliyor kargolarım.
HyperionX01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arastan hiç sorun yaşamadım hocam
3 kargonun 1i banko sorunlu bende arasta
ruhsuzadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında gerçek şu ki bazı kargo firmaları bir çok şubesinde eksik elaman çalıştırıyor ve insanlar çok yoruluyor az maaş da cabası oluyor..

Bu işte eski bir çalışan olarak hakkını almayınca işinide hakkın ile yapamıyorsun. Çünkü günlük 12-13 saat en az mesai yapıyorsun. Kapı kapı geziyorsun.
firma onlara eziyet ediyor diye onlarda bize böyle davranması gerekmez ki hocam evet şartlar zor olabilir fakat iş iştir zorla da tutmuyorlar işini doğru yapmak gerekir ben misal 4 gündür duş alamıyorum duş başlığı kırılmıştı yenisini sipariş ettim virüs var diye evden çıkmıyorum haliyle siparişle görüyorum işlerimi ama gel gör ki 4 gündür duş alamıyorum artık yarın da gelmez ise su ısıtıp tas ile falan almaya çalışacam