Merhaba arkadaşlar.
İyi bir nargile içiciyim. Pandemiden sebep bayağı bir ara verdim. Pirinç bir nargilem vardı fakat sağından solundan hava almaya başlamıştı. Üstelik ilk nargilemdi. Şimdi tekrardan bir nargile almak istiyorum.
Şekli değil içimi önemli benim için. Temizlemesi de kolay olmalı zira bana ölüm gibi geliyor. Şimdi benim merak ettiğim bir kaç konu var;
Büyük alışveriş sitelerinde yoruma göre sıraladığım nargileler dandik gibi bir izlenim bırakıyor bende. Adamlar kargosu düzgün geldi diye 5 yıldız vermiş mesela
İnternette en iyisinin pirinç olduğu söyleniyor fakat çelik nargileler daha pahalı. Sırf pahalı diye çelik daha iyidir gibi bir izlenim oluştu bende.
Bantla, bezle, çulla, çaputla uğraşmak istemiyorum. İnternette lülesi vida gibi olan nargileler nasıldır?
Bazı yerlerde masaüstü, kısa nargileler için gayet iyi yorumlar var. Fakat iyi olsa kafelerde olurdu diye düşünüyorum. Fakat büyüklerinden bir farkı yoksa kısalarını almak isterim.
Son olarak her hafta en az 1 kere içerim. Yeri gelir haftada 2-3 kez içerim. Kimseyle de paylaşmam. Yani oturdum mu, 1-2 saat götürür bir nargile beni. Bu zaman zarfında nefesi nargileden alırım
Kafamda 500-750 TL gibi bir bütçe var. Bu şartlarda bana önerebileceğiniz bir nargile takımı var mıdır?
Not: Anlık nargile fotoğrafı atmayanların yorumları dikkate alınmayacaktır (!)
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Nu UFO aldım. Ivır zıvırı ile 800 liraya geldi. Boyu küçük ama işlevi büyükmüş. Şuan içerken yazıyorum