Merhaba arkadaşlar şuan gerçekten ben utanarak anlatıyorum. Bir arkadaş beni şikayet etmiş düzenli gelir elde ediyor diye. Muhtemelen rakip vsvs. Lakin vergi levham var vergi levham olmadan öncede girdi çıktı çok fazla yok zaten. Gelelim asıl konuya arkadaşın şikayeti düzenli gelir elde ediyor gidin bakın üzerineydi. Tabi ki herkes vergi vermek zorunda. Ben çoğu kişiden fazla vergi veriyorum belki de işin utanç verici kısmı şu adam o kadar çekememe derdindeki gözü hiç bir şeyi görmüyor. Sektörde bilindiğimiz ve işimizde neredeyse %95 memnuniyetle yaptığımızdan çekemedikleri çok doğal. Gerçekten yazık ben olsam bir kişinin ailesi veya durumu nasıl olur sorgularım bu vebale girebilirmiyim diye. Belkimecbur şuan çok mu iyi herkesin geçimi. Sadece yazıklar olsun diyorum. Benim yerimde belkide çok daha ihtiyaçlı biri olabilirdi. Belki ailenin tek kazançlısı o olabilirdi belki kendine değil ailesine bakmak zorunda oalbilirdi dünya kadar borcu olabilirdi. Yazık günah kimsenin ekmeği kimsede kalmaz. Umarım biri için kim ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını verir. Kimseye güvenmeyin. O yazan arkadaşı da vergi dairesine gidip dilekçe yazıp bulabiliyormuşum onuda yapacağım.
Bu yüzden önerim insanlarla uğraş gerektiren işler yapnayin. Ne kadar insan dan uzak olursanız. O kadar iyi