Selamlar,
Bir kaç gün önce daha önce satışa çıkardığım bir proje için teklifler gelmeye başladı. 2-3 arkadaşta proje yerine o sektördeki işlerine yarayacak taktiği paylaşmamı istedi bende projeyi satmadan paylaşamayacağımı söyledim.
Neyse fazla kişi yazmaya başlayınca dedim 250₺ karşılığında paylaşırım sonuçta o sektörde bir taktik yeni bir yöntem bulmuşum. Yeni girecek veya sektörde olan kişilerin işine yarayabilir daha çok para kazandirabilir. normalde bu fiyata uğraşmam böyle bir şey daha önce kat kat fazlasına bu şekilde başka bir proje sektör için satış yaptım.
Bir arkadaş kaç para dedi bende 250₺ dedim.
Arkadaş o paraya tema satılıyor eklentileriyle birlikte yazmış hem kaç para diye soruyor hemde verdiği cevaba bakarmısınız. Bir paket sigara parasına satacağını felan düşündü galiba.
Hemde bu arkadaş r10 profilinde yazdığına göre bilgisayar mühendisi foruma yeni üye olmuş 17-18 yaşında biriside değil.
Sonuçta ücreti karşılığında satacağım şey daha çok para kazandirabilecek bir taktik bizzat kendi yaşadığım öğrendiğim. Ona daha çok para kazandırabilir ve zorla satmıyorum kendisi almak istedi.
Yani insanların bu şekilde tavırları bir garip geliyor hemde bu yaştaki kişilerin böyle şeyler yazması baya garip geliyor bana.
Sizlerinde fikirlerini öğrenmek istedim ?