Merhaba,

kripto para ve oyun dünyasını birbirine bağlayan ve tamamen kendi yazdığım sistemi satıyorum

Sistemin özellikleri;
  • İki server üzerinde çalışıyor
  • Çok detaylı bir panele sahip
  • Güvenlik seviyesi maksimum şekilde yazıldı ( mantıksal hata yapılmadığı sürece, erişim neredeyse imkansız )
  • Sistemde atılan her adımı, kullanıcı ya da oyun bazlı ( kaç oyuna bağladığınıza göre değişir ) görebilirsiniz.
  • 3 Yazılım dili kullanıldı
  • Unity içerisinde istediğiniz platformda, istediğiniz oyuna entegre edebilirsiniz ( Örn; bir oyununuz google play'de mobil için, bir oyununuz steam'da pc için çıkabilir )
  • Tek başıma yazdım, yani benden başka kimse sisteme sahip değil. Yalnızca satın alanlar sahip olacaktır
  • Birden fazla oyun için kullanırken, isterseniz aynı isterseniz de ayrı sistemde kullanabilirsiniz ( Yani isterseniz, kullanıcı tek üyelikle, istediğiniz oyunlara erişebilir. İstediğiniz oyunları ayrı tutabilirsiniz )
  • TRX altyapısında çalışıyor
  • Tamamen otomatik işliyor, hesaba TRX ya da token gönderme de dahil
  • Geliştirmeye açık, diğer sistemler de kodlamayla eklenebilir. Yani isterseniz aynı sisteme, BTC,ETH vb. sistemleri dahil edebilirsiniz ( en son ETH bakiye görüntülemeyi eklemiştim, o şekilde duruyor )
  • Sistem ve kazanma modeliyle ilgili tüm detaylar alışveriş esnasında iletilecektir
Bunlar ve daha fazla detay ciddi alıcılarla görüşülecektir. Alışveriş yüz yüze yapılacaktır, Covid nedeniyle çok büyük aksilik olursa önce ödeme alınacaktır.

Basit bir kaç oyun örneği vermek istiyorum. Buradaki örneklerde geçen her durumu bir diğerine uygulayabilir, çok daha farklı senaryolar yazabilirsiniz;

1-) Hyper Casual herhangi bir oyun; diyelim ki flappy bird. Ortalama bir oyuncunun, 10 denemede başarabileceği zorlukta bir mesafede TRX kazanmasını sağlayarak oyunu oynatabilir ve reklamdan kazanabilirsiniz
- Aynı oyunda oyun başı bilet koyarak, IAP üzerinden satış yapabilirsiniz
- Aynı oyunda mesafe ve adedi şansa dayalı yaparak oynanma sayısını ve satışlarınızı arttırabilirsiniz

2-) Çiftlik Oyunu; farm ville tarzı bir oyun düşünebilirsiniz. Burada çeşitli sebzeleri ekip, hayvanları geliştirdikçe vb. zamana dayalı olarak TRX kazandırabilirsiniz. Bu gelişimler sırasında, reklamlar ve IAP üzerinden para kazanabilirsiniz.

3-) Tamamen şansa dayalı; Yine çiftlikten yola çıkacak olursak, çiftlik üzerinde sabit sayıda bitkiyi hasat ettirebilir ve sunucu tarafından gelen rast gele sayıdaki TRX'i rastgele bu bitkilere dağıtabilirsiniz. Diyelim ki 30 bitki var, kullanıcının 7 hasat hakkı var. Burada tamamen şans devreye giriyor. Ayrıca ücretli olarak şans arttırma, daha fazla hasat sayısı vb. koşullar eklenebilir.

4-) Multiplayer bir oyunda oyuna giriş ücreti alabilirsiniz ve bunu ilk 3'e ya da 1.'ye ya da kazanan takıma verebilirsiniz. Örn; 10 kişilik survival oyuna girildi, kişi başı istenen seviyede ücret alınabilir ( örn; 1 TRX olsun ) toplamda 10 TRX ortaya koyuldu. 2 TRX'ini siz aldınız 8 TRX birincinin oldu gibi düşünülebilir.

Örnek bir kaç oyun;

Örnek 1
Örnek 2
Örnek 3

Onlarca hatta yüzlerce senaryo geliştirilebilir. Tek bir sistem bunların hepsini destekliyor. Senaryoların tamamı örnektir, bütün koşulları değişebilir.

Ayrıca farklı para kazanma yöntemleri var bunları alışveriş sırasında ileteceğim. Sen neden yapmıyorsun diyecek arkadaşlar için de, kripto içerisinde bu ve benzeri sistemlerle çok büyük paralar kazanılıyor. Milyon ++ şeklinde fakat buralara ulaşmak için belli bir sermayeniz olması gerekiyor. Bende uzun süre bunu sürdürecek bir sermaye yok maalesef.

Ayrıca bu sistemi yazarken oyun sektöründen çok uzaklaştım. Kariyerimi bu şekilde değil, oyun sektörü üzerinde devam ettirmek istediğim için tekrar kendi sektörüme dönüş yaptım ( Yine bağlantılı fakat sistem çok fazla vakit alıyordu ).

Oyunları sistemi alan kişi yaptıracaktır. Sisteme dahil değildir, yalnızca örnek olarak bir oyun hediye edeceğim. Ayrıca ücretli olarak oyun yazabilirim.

Kafamdaki fiyat aralığı : X.XXX - XX.XXX'dir

Konuyu vaktim olduğunda daha detaylı bir şekilde güncelleyeceğim