ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir kendime ve birçok müşterimin haber sitelerinde Wordpress kullanıyorum. Optimizasyon konusunda gayet iyi temalar var bir de uygun ücretler karşılığı optimizasyon yaptırdım gayet iyi şu an. Tabi sizin trafiğinizi bilmeden bir şey demek güç olacaktır. Onun dışında herhangi bir problem yaşamadım. Hacklink sorunu yaşıyorsanız temanızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Zamanında TheWP teması kullanırken hacklinklerden illallah etmiştim ancak ne zaman düzgünce temizleyip temayı değiştirdim o gün bugündür tek bir tane bile hacklink ile karşılaşmadım.
Müşterilerinizde kullandığınız temaların demosu varsa rica edebilir miyim? Hacklink'in alasını yaşadım sunucuya ve wordpresse yaptırmadığım optimizasyon kalmadı en sonunda tema kaynaklıdır dediler tema firmasına söyledim biz her güncellemede güvenliğimizi kontrol ediyoruz dedi. Şimdi bu cevaba ne diyeceksin. Zaten bende illallah etmiş durumdayım temadan da çıkattığı sorunlardan da. Üstün özellikle sunucu tek bir siteyi barındıramıyoruz sürekli cpu artıyor.