alielma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MHP daha zararlı bence o kapatılsaydı keşke

Ekleme : ben HDP'nin bir zararını hiç görmedim. Ama akp-mhp'nin geleceğimizi 3 5 komisyon uğruna müteahhitlere sattığını biliyorum. İlk seçimde oyum HDP'nin yeni partisinin olacak.

Ekleme 2 : 6 milyon oy olan bir partinin tüm mensupları da terörist öyle mi ? Taşı taşla dövmekle sorun hallolmuyor. Boş slogan atmayın.

Ekleme 3 : görüyorum ki AKP size müstehak. Umuyorum onlarca yıl daha bu ülkeyi yönetir.

Ekleme 4 : E haklarını gasp etseler de dağa çıkma gel siyaset yap, Tamam siyaset yapalım deyip meclise girsinler sonra başkanlarını türlü katakulle ile hapse tık, belediyelerini kayyımla ellerinden çal, vekillerini meclisten kov. Ne güzel dünya. Bu insanlar ne yapsın ?

Ekleme 5 : Bu devletin ekmeğini yemek diye bir şey yok. Devlet bizi yiyor her fırsatta her yerde. Bir birayı 15 tl'ye içiyoruz, dünyanın en pahalı internetini en pahalı elektriğini kullanıyoruz. Sayemizde hepsi saraylarda yaşıyor. Devlet, kutsal değildir. Haydutlar toplanmış kendilerine tapındırıyor.


Belediyeler elindeki imkanı terör gruplarının kullanımına açarsa, imkanları terör gruplarına akıtırsa kayyum atanır.

Devletin ekmeğini yemek yok demişsin, hep baştakileri eleştirmişsin peki vatandaşlar çok mu dürüst ?

hdp denen pis partinin zararını görmezsin tabi sen harbi körsün, sağırsın.