alielma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MHP daha zararlı bence o kapatılsaydı keşke

Ekleme : ben HDP'nin bir zararını hiç görmedim. Ama akp-mhp'nin geleceğimizi 3 5 komisyon uğruna müteahhitlere sattığını biliyorum. İlk seçimde oyum HDP'nin yeni partisinin olacak.

Ekleme 2 : 6 milyon oy olan bir partinin tüm mensupları da terörist öyle mi ? Taşı taşla dövmekle sorun hallolmuyor. Boş slogan atmayın.

Ekleme 3 : görüyorum ki AKP size müstehak. Umuyorum onlarca yıl daha bu ülkeyi yönetir.

Ekleme 4 : E haklarını gasp etseler de dağa çıkma gel siyaset yap, Tamam siyaset yapalım deyip meclise girsinler sonra başkanlarını türlü katakulle ile hapse tık, belediyelerini kayyımla ellerinden çal, vekillerini meclisten kov. Ne güzel dünya. Bu insanlar ne yapsın ?

Ekleme 5 : Bu devletin ekmeğini yemek diye bir şey yok. Devlet bizi yiyor her fırsatta her yerde. Bir birayı 15 tl'ye içiyoruz, dünyanın en pahalı internetini en pahalı elektriğini kullanıyoruz. Sayemizde hepsi saraylarda yaşıyor. Devlet, kutsal değildir. Haydutlar toplanmış kendilerine tapındırıyor.

"E haklarını gasp etseler de dağa çıkma gel siyaset yap, Tamam siyaset yapalım deyip meclise girsinler sonra başkanlarını türlü katakulle ile hapse tık, belediyelerini kayyımla ellerinden çal, vekillerini meclisten kov. Ne güzel dünya. Bu insanlar ne yapsın ?" ve "Bu devletin ekmeğini yemek diye bir şey yok. Devlet bizi yiyor her fırsatta her yerde. Bir birayı 15 tl'ye içiyoruz, dünyanın en pahalı internetini en pahalı elektriğini kullanıyoruz. Sayemizde hepsi saraylarda yaşıyor. Devlet, kutsal değildir. Haydutlar toplanmış kendilerine tapındırıyor." şu ifadeyi yazanında beğenin de insanlığına tüküreyim..

Buradan ekmek yiyorum belki sözlerimin ağırlığı ile ban da yiyeceğim ama bu namussuzluğa sesiz kalmaktansa üç ekmek az yerim.

Dağa çıkma siyaset yap denilmiş, ul*n alçak siyaset yapmak k*çımı ypg'ye dayadım deyip teröristlik yapmak mı? Eğer siyaset anlayışın bu ise o 15 liralık biranın şişesini de değerlendir. Dağdaki teröriste dayanmaktan daha onurlu olur.

Eğer PKK'ya hizmet edip hendek kazan malzeme taşıyan belediyenin başkanı yerine atanmış kayyum sana batıyorsa, and olsun bu devlet sana daha çok batacak.

Hükümete muhalif olursun anlarım, elektirik zammına bilmem ekonomik neye karşı çıkarsan anlarım. Hak veririm vermem ama anlarım. Fakat devletimin şerefini ayak altına alircasina kelam edersen ve devletimi "haydut putlar" olarak görürsen o sarhoş kafana tükürürüm.

Nahoş tüm sözlerim için sair tüm R10 üyeleri ve ziyaretçilerinden özür dilerim. Bu kadar kirli sözlere daha temiz cümlelerle cevap veremedim.