sosyal medya hitini kısıtlamaya hala bağlayanlar var anlamıyorum, adsense hangi program politikasında hitiniz çoğunlukla google organik olacak diyor da böyle söylüyorlar anlamıyorum, herkes bir şehir efsanesi tutturmuş gidiyor sosyal medya trafiği ban kısıt sebebi diye

kısıtlama %100 google organik trafiğiniz olsa da gelebilir hitin google face twitter yandex vs nereden geldiği çok önemli değil, önemli olan gelen ziyaretçilerin site davranışı ve reklam dönüşüm oranlarıdır.
Şehir efsanesi değil. Bir konuda aynı şartlarda bi çok kişiye aynısı oluyorsa bu benimsenmiş bir döngüdür. Ki forumda bu konu ile ilgili birçok fikir olsa da genel kanı organik hitlerin, sosyal medya veya referans hitlerden daha düşük olmasından kaynaklı olduğu kaç kez dile getirildi. Organik hitlere de nadiren de olsa gelebilir ancak o istisnai bir durum.
"adsense hangi program politikasında hitiniz çoğunlukla google organik olacak diyor da böyle söylüyorlar anlamıyorum" sizce adsense bunu açık açık yazar mı. "Geçersiz trafik" diyerek zaten ne kastettiğini anlatmış. Sosyal medya hitlerine ses çıkarmasaydı şuan "pinterest" kategorisinde anlık 1k kişi olurdu. Her ne olursa olsun sosyal medya hitiniz organik ten fazla ise banlayarak "kırmızı kart" göstermez, ancak kısıtlama yaparak "sarı kart" gösterir.