Site adresi : PM ile
Site için istenen fiyat : 3000 TL hızlı satış için fiyatımız.
Sitenin aylık getirisi: Reklamsız 1K - 2K TL
Sitenin açılış tarihi: Ocak 2021
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal Medya Paket Satış
Günlük hit sayısı: 20-100
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Merhaba

Konuyu kısaca ifade etmek gerekirse, normalde hiç alakamın olmadığı bir sektör. Neler yapabileceğimi görmek adına girdim ve şimdiye kadar da başarılı bir satış sitesi ortaya çıkardığımızı düşünüyorum.

Sitemiz alanına uygun 1. sınıf .com uzantılı bir domaine sahip.
Sitede Nivusoft yazılımı kullanılmış olup, Gerçekten görenlerin çok beğendiği ve şu günlerde taklit etmeye başladığı bir temaya sahip. Sadece tema için 2K TL harcama yapıldı.

Diğer sitelerimizden dolayı 1. ay tam olarak ilgilenmemiz dışında neredeyse hiçbir şekilde bakamıyoruz. İlk ay reklamla yaptığımız satış 19K TL'dir.

Alacak kişiye adwords üzerinden düşük maaliyet ile nasıl reklam çıkabileceğini anlatacağım. Kelime önerileri ve diğer ayarlarını da yapabilirim. Sadece bu taktik ile site açma maaliyetleri sanırım 2-3K TL civarı.

Site ile 2 aydır neredeyse hiç ilgilenmiyor reklam çıkmıyoruz. Buna rağmen site üzerinden geçen ay yapılan satış 1,9K TL. Bu ay şimdiye kadar 500 TL ama birçok siparişi whatsapp üzerinden ulaşanlarda dahil iş yoğunluğum sebebi ile iptal etmek durumunda kaldım yoksa bu rakam yine 1K ay sonu ise 2K civarlarında olacaktır.

Yani reklamsız kazandıran bir site. Sağlayıcımız sağlam ve olabilecek en makul fiyatlar ile alım yapıyoruz alıcı kişiyi tanıştıracağız.

Dediğim gibi siteye zaman ayırıp bir yerlere getirmeyi çok istiyordum ama maalesef bu zamanım hiç yok. O yüzden alacak kişiye hem adwords kısmında hemde seo anlamında neler yapacağını detaylı olarak anlatacağım.

Satış fiyatım oldukça makul ve tamamen elden çıksın mantığı ile yazılmıştır. Ufak bir indirim yine uygulanabilir. Satılmazsa da aynı şekilde kendi kendini çevirmeye devam eder.

Sitede Paytr sanal pos bulunuyor. Alacak kişi dilerse başvurularını yaparak aynı şekilde kullanmaya devam edebilir.