okturen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dünya da para pul için kimseye diğer dünya da karşılaşmak istemiyorum kimsenin hakkı da bende kalmaz.
1) Sen herhalde hayatının ilk internet ticaretini yapıyorsun birşeyi satın aldın mı ödemesini anında yapmak zorundasın ben zaten ilgilendiğim ve ödemem olduğu için satıyorum uygulamayı orda parantez içine alıp algı çalışması yapma kullandığın kelimelere dikkat et
2) Arkadaş ben sana bilmiyordum dedim kendinle kapış kısmının bozuk olduğunu hadi ben bilmiyordum sen neden kontrol edip almadın hadi sende kontrol etmedin gidip güncellemesini yaptır olmayacak birşey mi ?
3) Ticaret Ahlakı Olan düzeltir demişsin ya şükrü 50 tane işin arasında kalkıp sana yazılımcıyi ayarlamadim mı ondan sonra onlar olmuyor diye seni sallayınca sana kalktım araştırma yaptım demedim mi güncelleme yapman gerekiyor buna hitafen sen demedin mi güncelleme sıfırdan bir uygulama kurmaya benzer hesabına gelmedi iade istedin orta da benlik hiçbir duruk yokken ????
4) benim özelimi sen kim oluyorda burda açık açık konuşuyorsun senin kafamdaki tahtalar mı eksik??
5) Bu aralar zor zaman geçiriyorum paramın olmaması insani bir durum 750₺ sini adam sana yollamış yollamadan önce sesin çıkmıyor IBAN istiyorum IBAN veriyorsun adam ödeme geçiyor sana sen 150₺ diye tutturdun yok olsa seni mi konuşturum sen kimsin ki benle muhattap dahi olacaksın 3 kuruş bir para için adam devir bekliyor sen bana benim param gelmeden iade etmem diyorsun bu kelimeyi bana önceden söylesen ben paranı denklestirip öyle iade eder kendimi de sattığım kişiye de zor duruma koymam senin yaptığın bu hadsizlik gecenin 12 sinde oluyor sinirlendiriyorsun sonra gelip burda kelime yapıyorsun şikayet konumu açıyorum
Bozuk olan uygulamanin güncellemesini benim degil senin yapip Hatasız şekilde devretmen gerekirdi.
Bu mesajbitibariyle seni Muhatap almıyor, sikayet konuna tüm detayları ile cevap vereceğimi belirtiyorum. İyi günler