2016 dan beri r10 üzerinden binlerce ticaret yaptım yüzlece kişi tanıdım insanız hata yaparız ama bilerek kimsenin hakkına görmedimnAçık artırma ile bir uygulama sattım alan arkadaş a mesleğinden dolayı ciddi indirim yaptım saat 10 gibi devir işlemlerini halledecektik müsait değildi 12 e kadar bekledim gecenin 12 sinden 2 e kadar herşeyini anlattım sattıktan sonra ne sorsa cevapladım reskin istedi reskin yapacak adam buldum ardından beni aradı uygulamanın bir yerinde problem var dedi çözemiyoruz llk sahibi dahi çözemedi dedi "ben devir ettim banane " demek yerine kalktım sorunu araştırdım ve çözümünün uygulamaya yeni gelen güncellemenin yapılması olduğunu belirttim ardından zaman geçti bunu iade edeceksin dedi kendisi ilk defa bu sektöre girdiği için hevesi kırılmasın diye tamam dedim yalnız üzerimde nakit yok tekrar açık artırmaya koyayım dedim kalktık bir daha satış konusu açtık 720₺ teklif geldi ben bu adam a 900 vermiştim e para yok bu adama ödeme yapmak lazım 1500₺ hemen al fiyatı olan uygulamayı kalktım 900₺ e hemen al dan sattım alan kişi de param yok 750₺ atayım dedi kalanı hallederiz dedi bende ilk sattığım adam a yazdım 750₺ atacak kalanı 10 gün içinde yollar dedim bu ben Muhammet sen bilirsin. """Ben 700 tl falanda istemiyorum senden. Sonra görüşürüz""" dedi bu cümleden sonra IBAN istedim kalanı yarın atarım dedim yeni alan kişi de 750₺ gönderdi ondan sonra bu bana ""
Ödememin tamamı geldiği an, bana devrettiğin şekilde, natro, odeaweb vs transferlerini yaparım.
*_Senden aldığım gibi_* kaynak kodlarini da atar iade işlemini sonlandiririm. Daha fazla muhatap olmayalim, hem suçlu hem güçlüsün. Hayırlı geceler"" dedi adam benden devir işlemlerini bekliyor kalkmışım çözülmeyecek bir durumu olmamasına rağmen iade kabul etmişim yetmemiş uygulamayı tekrar satmışım parasını atmışım kalan 150₺ için bana kelime yapıyor telefonda ağzımı bozdum normalde asla saygısızlık yapacak biri değilim ama yaptığı bu çakal hareket dinden imandan çıkardı beni kalktım arkadaşı gece 00:30 da aradım borç istedim gittim ATM e parasını attım hakkımı da haram ederek olayı kapattım şimdi bu ticaretten anlamayan bu adam beni r10 da şikayet konusu açmakla tehdit ediyor Allah ın aşkını veriyorum yaptığım bir nebze art niyet var mı hiç *********** görmemiş"Seyyit" gibileri ile tanışmamış bu kişi beni gece gece sinir etti kendisine dedim burda da diyorum zerre hakkım varsa haram olsun Allah ın aşkını veriyorum haksız bir yanım varmı gece gece canınızı da sıktım kusura bakmayın