Uzun süredir coinleri takip ediyorum . Son 1-2 aydır fazla ilgi göstermeye başladım r10 da bu kategoriden çıkmıyorum ETH 9000 seviyesindeyken alacaktım bilgisayar aldım yalan oldu Şuan 13.000 lerde 11.000 düşerse yine alırım diyeceğim ama ona yatırım yapmak istemiyorum sermayem baya azaldı bilgisayardan sonra

İnstagramda Coinotagi sayfasını takip ediyorum bir de 2-3 gün önce twitterda remdocan diye bir analizci karşıma çıktı ona bakıyorum ara da bu tarz yatırım tavsiyesi yapan twitter telegram hesapları var mı ?

Bir de vergi karşımıza çıktı ne gibi sorun olur al-satda buna da şirket gerekmez herhalde altın gümüş gibi mi olur ?

İlk olarak 400-450 Liralık CHZ alıp 1-2 ay bekletmek istiyorum dipten almadım ama %14 düşüşten alacağım buda fena değil grafik yorumlamayı kırılmayı vs bilmiyorum . Bunun hakkında düşünceleriniz neler ?

ETH ve BNB de yüksek miktarım olursa uzun vadede girilebilir diye düşünüyorum .

ADA DOT XRP VET AAVE AVAX gibi coinler hakkında neler düşünüyorsunuz

Artabilecek coinler hangileri ve neden artar ? Örneğin CHZ - Barca , Juventus , Galatasaray gibi kulüplerle anlaşması var coin çıkarmalarında yardımcı oluyor .

Galatasaray'ın Coini örneğin nereden alabilirim piyasaya çıkmadan sadece izleyici mi kalacağız airdrop nasıl yapabiliriz