Selam arkadaşlar, konuyu ve cevapları okudum herkesin bir önerisi var çünkü başına gelen herkes sıcak su kovasına oturup elinde telefon internette ne iyi gelmiş bakıyor arıyor ve aciz bi şekilde tüm önerileri deniyor (Kendimden Biliyorum) SANA KESİN ÇÖZÜM! Hazır ol!
hafif hafif ağrılar vardı özellikle o gün biraz acı yediysem bazende kanama ama idare ediyordum işte ve o gün geldi çattı yerimde duramıyorum koşmak istiyorum deli gibi ne yapacağımı bilmiyorum çünkü dünyam orada can çekişiyor sanarsınız biraz sonra patlayacak hemen acile gittim doktor baktı 3.evre alacaz ameliyat dedi ama 1 hafta gün verdi benim deyil 1 hafta 1 gün dayanamam o zamana kadar sıcak suda 1-2 saat otur beklersin 1 hafta dedi ve çıktım başladım sıcak kovayla banyoda sehbam sigaram elimde telefon internette ne yorum yapmışlarsa denemeye, buz koymaktan uçak yakıtına kadar yorum var bu arada

ve o muhteşem telefon geldi, abi çözüm bende sabah seni alıyorum dedi bi arkadaşım sabahı zor ettim zaten uyku felan yok ve geldi arkadaşım aynı sorun onda da varmış onada bu çaresiz günde bir arkadaşı yardım etmiş arabaya bindik hareket etti dedi çankırıya gidiyoruz (Almanya olsa gidecem) nedir ne deyildir derken çankırıda kuytu bir yerde küçük bir dükkana girdik adamın biri iksir adını verdiği bir karışım verdi bize 55tl bunu 2 kaşık balla karıştır sabah aç karnına ve yatarken leblebi büyüklüğünde yut dedi

3 güne ağrı 7 güne hepsi bitecek dedi

tabiki inanmadım

ama çarede yok ve birtanede yanımda örnek var çaresiz dediğini yaptım! Sonuç 5 yıl oldu sıfır sıkıntı ne ameliyat nede doktor.. benden sonra 3-4 arkadaşım daha bu yöntemi denedi 3. de de sonuç mükemmel ama 1 tanesi memnun kalmadı, kalmadı derken 5-6 gün sonra sorduğumda ağrı yok ama geçmedi gibi birşey dedi.
genelde forumda gezinmeyi severim işim olan arkadaşa özelden irtibata geçerim ama konu bu olunca birde faydam olsun istedim.
bu arada iksiri satanla ilgili hiç bir iletişimim yoktur Ajans sahibiyim
bendeki son durum 5 yıl oldu gayet iyi gidiyor sıkıntı yok ama acı yememeye çalışıyorum (korkuyorum çünkü

bu arada ben içindeki karışımı kimya mühendisi arkadaşıma analiz ettirdim 12 materyal buldu 9 tanesi bulunabilir kaya tuzu dağlarda yetişen zararsız bir ot vs.. 3 tanesini çözemedi gerekçesi karışımdan dolayı değerler karışmış vss. dedi
alta adamın verdiği paketin üzerindeki kapak fotosunu koyuyorum umarım yardımcı olur...