S.a arkadaşlar 15 ile 20 k arasında boot yada gerçek takipci alacağım ancak detayları uyan arkadaşlar yazarsa sevinirim harici lütfen yazılmasın.
1. Boot takipci ise istenilen miktar siparişi en hızlı şekilde isterim ( 1 gün , 2 gün 10 saat sürecek ise kalp kırmayalım )
2. Boot takipci sipariş gönderimi devam ederken düşecek ise bu arkadaşlarım'da lütfen yazmasın.
3. Boot takipci düşüş oranlarına %100 emin olan arkadaşlarım yazsın yani siparişi veririm bana %20 der ama 10 gün sonra %50 %60 düşüş olur hiç kalp kırmayalım kısaca Malına güvenen arkadaşlar.
4. Boot takipci eğer panelinizden sipariş verilecek ise panelinizde yüklenen ödemeyi panelde bakiye olarak değilde direk kişinin banka hesabına aktarma var ise cevap yazsın. ( malum 1000 tl yükledik hizmet hoşumuza gitmedi 500 tl harcadık işlemi durdurduk paranın sizin panelinizde bakiye olarak durması benim pek işime yaramaz hesabıma kendim online olarak o parayı çekebileceğim sistem olmalı)
Gerçek takipcide pek şartım yok sonuçta gerçek ise durduk yere takibi bırakmaz bırakan kişide ya paylaşım hoşuna gitmez yada içerik.
dip not : hala bu boot abilerin tek komutla birini takip et dediklerinde ettiğini ve aynı kişilerin aynı boot abilere komut vermeden nasıl takibi kendi kafalarına göre bıraktığını ben çözemedim.. ya botlarda bir sıkıntı var yada bizim ülkemizde ki ticaret anlayışı çok farklı 8 sene önce adığım twitter botlarım 15 k sipariş verdim adam 17k attı 8 yılı devirdi hala 15k duruyor bana böye biri , birileri , gerek.. ben biraz açık sözlüyümdür paraya acımam lütfen Malına , Hizmetine Botuna güvenen arkadaşlarım yazsın ki bende yıllar yıllar önce olduğu gibi bu sitede gerçekten hala kaliteli işler yapan kişilerin olduğuna inanayım..Teşekkürler 15k 20k boot ve gerçek takipci sipariş konum ve şartlarım uyan arkadaşlarım pm ile
Örnek 15k boot 1 saatte teslim fiyat 500tl düşme oranım %40 %10 neyse artık yazarak iletirseler daha makbule geçer.