Bir coin bulunumunda en önemli detayları vermek istiyorum. Öncelikle ilk bakmamız gereken uzun vadeli coinin COIN olması.
Piyasada TOKEN ve COIN olarak iki çeşit birim var. COIN olanlara uzun vadede öncelik vermeliyiz. TOKENler vur-kaç için ideal. (BTC, ETH,XVG.. bunlar coin)

*ARZ FİYATININ TOTAL FİYATA YAKIN OLMASI GEREKİR....
*Bir şeyin adeti azalıyor ve arzı artıyorsa otomatik olarak fiyatı artmak zorunda

*%10'dan fazla pump yapmış coine sakın girme.
*Bırak isterse %100 yapsın emin ol o heyecanla girip paranı kaybetmen çok daha üzücü olacaktır. Asla fırsat bitmiyor.

*Önceden zirve noktasından uzak ve akümüle alanına girmiş conileri tespit edip küçük yatır orta-uzun vadede çok kazan. (Twitter adresimde örnek göstereceğim.)

*Yeniysen kaldıraçtan uzak dur. (TÜM PARANI KAYBETME)

*Teknik analiz öğren. (Grafik okuma)

Daha nice taktikler var sıkılmayın diye hepsini yazmadım 2018'de yaptım ilk işlemimi ve 2020'de tekrar başladım. Twitter adresimden gerçekten önemli gördüğüm fırsatları ve coinleri paylaşmak istiyorum bana destek olmak için takip edip tvitimin altına R10'dan selamlar yazarsanız bir kaç özel bilgi vermek istiyorum. Kendi kodladığım indikatörler sayesinde güzel kazançlar etmek mümkün r10 ile paylaşmak istedim.

Destek olmak için ---> https://twitter.com/kriptonat08

EK olarak $XVG(BTC parite) ve $XEM coinlerine bakmanızı öneririm. XVG patlamaya hazır bir bomba gibi grafiğine bakarsanız dediklerimi anlarsınız.