Herkese Merhaba,

Wordpress tabanlı bir internet sitesine sahibim. Bu site haber+bilgi sitesidir. Siteyi blog yazılarımı da paylaşabileceğim bir E-ticaret sitesine çevirmeyi düşünüyorum. Birden fazla satıcının satış yapabileceği, ana sayfanın küçük bir kısmında da doğal ziyaretçi çekebilmek için makalelerimi paylaşmaya devam edebileceğim profesyonel e-ticaret sitesi görünümlü bir tema olmalı.

Forumda birçok güzel e-ticaret sitesi gördüm. Fakat mevcut internet sitem Wordpress sitesi.
Neden sıfırdan bir site kurmuyorum? Yeni bir siteye geçip mevcut siteme gelen tüm trafiğin boşa gitmesini istemiyorum. Satılacak tüm ürünler zaten şuan internet sitemle doğrudan ilgili.

Aranan Özellikler Şunlardır;
- E-Ticaret yazılımı Wordpress üzerinden yönetilmeli (Bir şekilde yeni site ile mevcut sitemdeki yazılar-makalelerim optimize edilirse her türlü yazılımı kabul edebilirim)
- Sitenin e-ticaret sitesi görünümünü bozmayacak blog yazısı alanı olmalı
- Birden fazla satıcının ürün paylaşabileceği altyapı olmalı (Projemde ben satış yapmayacağım. Anlaştığım kişiler yapacak)

Açıkçası bir Wordpress sitesinde bu özellikler mümkün olabilir mi bilmiyorum. Bunlar sadece sitemde yapmak istediklerimdir. Lütfen siteyi öğrenmek için mesaj atmayın! Düşüncelerimi yapabileceğini düşünen kişilerin özellikle daha önce yaptığı işlerle birlikte geri dönüş yapmalarını rica ediyorum. Ayrıca konu ile ilgili her türlü tavsiye ve fikirlerinizi belirtmenizden memnuniyet duyarım.