Merhabalar hocam,
İngilizce seviyenizi bilmediğim için size naçizane verebileceğim en önemli tavsiyem ingilizcenizi geliştirmenizdir. Bunun sebebi de şu eğer siz sadece Türkçe kaynaklar üzerinden bir yazılım dili veya frameworkü öğrenmek isterseniz elbette ki güzel bir yol katedersiniz fakat işler ilerledikten sonra seçtiğiniz(öğrenmeye başladığınız) dilin yeniliklerini, inceliklerini takip etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yüzden önceliğiniz ingilizcenizi geliştirmek olsun diye düşünüyorum.
Bunu söyleme sebebim asla ingilizce hayranlığı veya Türkçe düşmanlığı değil

Her ne kadar bundan benim başladığım dönemlere göre Türkçe kaynak sayısı inanılmaz artmış olsa da halen daha yetersiz çünkü sektörün dinamiklerini hep yabancılar belirliyor.
Bu olayı hallettiğinizi düşünürsek ondan sonra kafanızda bir yol haritası oluşturmanızda fayda var yazılımın hangi alanında ilerlemek istediğiniz ile ilgili.
Bu kaynaktan fikir alabilirsiniz :
https://roadmap.sh/roadmaps
Devir iyiden iyiye uzaktan bağlantı devri oldu malum corona yüzünden bu sebeple internet üzerinden video kurslara yönelmenizi tavsiye ediyorum hem daha hesaplı hem de büyük kolaylık. Udemy üzerinden istediğiniz alanda bir çok kurs bulabilirsiniz.
Ben yüz yüze eğitim alınca daha iyi oluyor diyorsanız da buna saygı duyarım ama kurstan önce sizden ricam hangi kursu alacaksanız öncesinde internette video kurslarına bakın ve iyice o kurs hakkında bilgiler edinin çünkü fiziksel kurslarda sözleşme yapıldıktan sonra vazgeçme olayları sancılı olabiliyor diye düşünüyorum . Her ne kadar eğitim yuvası da olsa fiziksel kurs yerleri de birer ticarethane ve siz öğrenciden önce müşterisiniz onlar için
Umarım lafı fazla uzatıp kafanızı şişirmemişimdir