Hocam işinin erbabı olduğun yürüttüğün mantıktan belli

bunların çok örnekleri var zamanında çok araştırdım benim gibi düşünen birini görmek mutlu etti beni

saygıyla selamlıyorum
Senelerdir Vikipedi'de yazı yazarım. Tek bir kural vardır yazı içi linkleme yaparken. Derler ki: "Bu maddeyi okuyan kişi merak edip bu linke tıklar mı? Bu maddeyi okuyan kişi bu linke tıklayarak konu hakkındaki araştırmasını derinleştirir mi?
Pazaryeri siteleri e-ticaret piyasasını elimizden almadan evvel bütçesi olan müşterilere her ürünün videosunu çektirirdik ve her ürünle alakalı ayrıntılı bir yazı yazdırırdık. "Ürünün Videosu" ve "xxxx nasıl kullanılır?" diye blog sayfası diye linkler koyar oralara yönlendirirdik

Zamanında çok ünlü SEO uzmanları bile karşı çıkmıştı ama neticede o metot benim proje yönettiğim her e-ticaret sitesinde işe yaradı
@AvrupaGelinlik; ' e özel mesaj atmıştım özel bir yöntemi

Public olmasın dediydim

Ama böyle motive edici bir mesaj yazdın buraya da yazayım bari

Chiwas alınca çok iyi adam oluyorum birden

Fotoğrafla açıklayayım hatta.
Diyelim ki robot süpürge satıyorsun. Satış sayfana her türlü bilgiyi koydun. Ama müşterini site içi gezdirmek istiyorsun. Önce aşağıdaki gibi bir ön izleme koy sayfana. Ama player değil. Sadece fotoğraf.
Fotoğrafa ilgili sayfanı linkler. İnsanlar video izlemek için fotoğrafa tıkladığında siten içinde başka linke yönlensinler
Neden?
Çünkü internet müşterisi çok sayfa gezmek istemez. Site içinde gezdirmek için "Ürün Videosu İçin Tıkla" yazarsan izleyecek adam sayısı azalır. Ama aynı sayfada player görüntülü bir fotoğraf olursa tıklama artar. Aynı sayfada izleyeceğini düşünür

Ayrıca bir çok sitenin bir türlü yapmayı beceremediği resimden site içi link alırsın ki çok değerlidir