Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bu dediğin yöntemi yurtdışı bir kaç kalem Ürün satan Amerikan reklamı çeviren stand up vari videolar ile ürünü tanıtan siteler de görmüştüm. İşte o an da şimdi de olduğu gibi şimşekler çaktı. Bence senin de bahsettiğin olay bana göre bu işin en güzel yöntemi. 👍
@AvrupaGelinlik; ' e özel mesaj atmıştım özel bir yöntemi Public olmasın dediydim Ama böyle motive edici bir mesaj yazdın buraya da yazayım bari Chiwas alınca çok iyi adam oluyorum birden Fotoğrafla açıklayayım hatta.

Diyelim ki robot süpürge satıyorsun. Satış sayfana her türlü bilgiyi koydun. Ama müşterini site içi gezdirmek istiyorsun. Önce aşağıdaki gibi bir ön izleme koy sayfana. Ama player değil. Sadece fotoğraf.

Fotoğrafa ilgili sayfanı linkler. İnsanlar video izlemek için fotoğrafa tıkladığında siten içinde başka linke yönlensinler

Neden?

Çünkü internet müşterisi çok sayfa gezmek istemez. Site içinde gezdirmek için "Ürün Videosu İçin Tıkla" yazarsan izleyecek adam sayısı azalır. Ama aynı sayfada player görüntülü bir fotoğraf olursa tıklama artar. Aynı sayfada izleyeceğini düşünür Ayrıca bir çok sitenin bir türlü yapmayı beceremediği resimden site içi link alırsın ki çok değerlidir