Kaliforniya birilerine ilham vermiş olmalı. Bu hikayedeki altın = kripto para, kürek ise ekran kartı. Ekran kartı üreticileri kim AMD ve NVIDIA. Bu iki firma hangi ülkeye ait; ABD.
( Neden sadece ekran kartlarıyla madencilik yapılabiliyor? Tam bilgim yok fakat bu maden olayı başka şeylerle yapılamazmıydı? ) 2 trilyon usd'lik hacmi olan kripto paraları kimse resmiyette kabul etmiyor fakat bu kadar yüksek hacme sahip bir sektörü neden kimse engellemeye çalışmıyor? Merkezi yok diye bize yutturulan bu kripto paraların en popüler yılındayız ve sadece 2 trilyon hacmi görebildiler. ABD'nin dış borcu ise
2016'da 18 trilyon dolarmış. Şuan ne kadar bilmiyorum. Günümüzdeki stratejileri ile ABD'nin dış borcuna ulaşamayacakları ortada. Peki nasıl ulaşabilirler? Dünya savaşı ile. Olası bir dünya savaşında ülkelerin para birimine ne olur? Dolar dahil değer kaybetmez mi? Böyle bir durumda herkesin, parasının değerini korumak için kripto paralara yöneleceğini düşünüyorum. Bize şimdiden çok tatlı karlar elde ettiriyorlar o anki durumda çok daha fazla edeceğimizi düşünüyorum ama koinleri bozduramayacağız. Bozdursak neye bozduracağız? Sürekli değer kaybeden para birimlerine mi?
Bu benim komplo teorim. Mantıklı yada mantıksız inanın bilmiyorum. Bu işte daha aktif olan kişiler daha iyi bilir. Sizi bilmiyorum ama böyle bir durumda tüm paramı taşınmaza yatıracağım. Sanki iki ucu b*** değnek gibi olacak.
Peki sizin düşünceleriniz nedir? Bu işin bir sonu olacağını düşünüyormusunuz? Olası bir 3. dünya savaşında neye yatırım yapardınız? Sürekli değeri artacak olan kripto paralara mı yoksa taşınmaza mı?
En üzücü şey ise Ortalıkta kürek kalmadı