Hocam R10 dışı ödeme almadan işlem yaptığınız için sizin hatanız bulunuyor burada
Zaten muhtemelen maliyetsiz bir işlem yapıyorsunuz tahminime göre taklit atarak kapatıyorsunuz bu yüzden dert etmenize gerek yok diye düşünüyorum ( farklı bir işlem ise kusura bakmayınız.)
Bir bardak su ile durumu çözün bence internet alemi böyle birşey bu yüzden R10 dışına çıkmamak lazım
Keşke öyle olsa hocam benimde zararım var.
İlk öncelikle geçmiş olsun. Benim de başıma benzer olay gelmişti ancak bunlar sırf belirtilen tutarı vermemek için atılan 10 takla. Ben Allahından bulsun diyip engellemiştim.
Aynen öyle hocam ama hakkımı Arıcam bir gece 2 3 saat uğraştık geri almak için.
Hocam bence uğraşma başının gözünün sadakasi olsun çok başıma geldi
Sanırım şikayetçi olsanız bile birşey çıkmaz gibi
Paranın üstüne soğuk su iç ve bir daha ön ödeme almadan iş yapma.
Ayrıca kapattırma işine de girme, onun hesabı olduğunu nerden biliyorsun? Bilemezsin.
Tecrübe olsun.
Hocam onun hesabı ınstagram mail attım bilgisayarina bağlandım ancak kendi kendine işler yaptığı için geri dönüş olmadı zaten buna emin olmasam işlem yapmam. Sağlıkçı kendisi ile konuştum bende corana döneminde birde buna sıkılmasın canı diye böyle bişey yaptım.
Bu arada facebook hesabıma giremiyorum telefona onay sms'i gelmiyor o konuda bilgin varsa mesaj atarsın
hocam benim tavsiyem r10 dan teyit almadığınız sürece hiç bir işte önce iş yapmayın ödemeyi alıp öyle yapın geçmiş olsun tekrardan
Buda bana ders oldu ancak hakkımı arayacağım.
Senin bu 20 yaşına bu para kurban olsun.
Yazık günah ayıptır yaptığı. Güzel tecrübe senin için. Malın yarı %50 ödemesini al böyle işlerde, sonra ne yaparsan yap dostum.
Mesajlarında varsa ihtar çektirebilirsen belki ödemesi biraz hızlı olur
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için hemşire olduğu için böyle bişey yaptım ödeme yapacağıni kendi yazılı ve sesli olarak belirtti ihtar nasıl çekerim yarın gidip uğraşmak istiyorum. Emeğim hiç olmasını istemiyorum.
parayı unut sağlıkçı olayıda hikaye bence mesajlar ortada gidin verin savcılığa ben yaptıgım hizmetin bedelini istiyorum demen lazım gerçi o zamanda vermeyecek
Hocam sağlıkci ya eminim ancak son mesajında param yok daha para gelmedi ben sana hemen ödeme yapcam demedimki dedi.
sosyal medya yasası var kardeşim hesap kapatmak ne? İçeride bulursun kendini dikkat et
Hocam neden tamamen kendi hesabı ve kendisi onay veriyor hesabı çalınmış arkadaşlarını dolandırıyorlarmis biz kime guvencez valla anlamadım.
Hocam malesef bir şey çıkmaz. Paranı ödememek için yapıyor. Üstüne su içeceksin. Bir de onun hesabı olduğunu bilemezsin. Bu işte teyit çok zor. Gerçekten emin olmadan hesap kapama yapmamaya bak. Ayrıca forum dışından nakit almadan işlem yapma.
Hocam teşekkür ederim ancak hesabın onun olduğunu biliyorum mailine felan girdik bilgisayarina baglandim.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Başına böyle bişey gelen varsa nasıl yol izlemem gerektiğini söylerse hakkımı Arıcam emeğim hiç edilsin istemiyorum.