Arkadaşlar ben bir yeri kaçırdım sanırım, kendi aldığım tüm sunucular self-managed.
Doğal olarak işletim sistemi kurulum sonrası tüm ayarları kendim yapıyorum, bu ayarlar:
* Disk genişletme
* Network (aklınıza networke dahil ne geliyorsa)
Sonrasında sunucuyu ihtiyacıma göre şekillendiriyorum:
* SQL
* Load Balancer
* Hosting
*Vb...
Şimdi şurası doğru siz yönetmeyi bilmiyorsanız SQL de çıkan bir soruna (örneğin diyelim localden değilde SQL server kullanmak istediğiniz için dışarı komple erişim açtınız sql'e) firmanın destek vermemesi normal.
Yani buradan anladığım şu Hetzner benim SQL sunucu problemimi de çözüyor? Yapılandırmanız ile alakalı bunu sizin istediğiniz şekilde yapamayız, kendiniz yapmalısınız demiyor?
Yada mail sunucunuzu standart kurdunuz ama güvenlik ayarlarını yapamıyorsunuz, SSL, IMAP, POP,Auth vb. sürekli bir spam bombardımanı başladı, belli ayarların yapılması gerekiyor (dikkat ediniz kendinize ait sunucuya kendi kurduğunuz mail sunucusu için) bunuda biz yaparız mı diyorlar?
Burayı bana netleyebilirmisiniz rica etsem.
Tabi ki self-managed, core-managed olarak alacaksanız zaten dünyanın parası hocam

Firma, onlardan kaynaklı sorunlarda yardımcı oluyor; zaten dökümanlarda gerekli neredeyse her şey belirtilmiş.