Merhaba,
Site adresi : @muhendis_bahadi; 'ye satılmıştır. Hayırlı olsun. Açık arttırma başlangıç fiyatı: 100 TL Minimum Teklif : 20 TL
Açık Arttırma Bitiş : Son Teklif + 24 Saat
Hemen Al Fiyatı :
300 TL Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Apk İndirme Sitesi Günlük hit sayısı: 3 - 5 Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni Site Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Tüm İçeriğiyle Satılık Ücretli Tema Dahil Hosting dahil midir: Değil Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen Yok Kontrol Ediniz Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinen Yok Kontrol Ediniz Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Domain teknoclouds'ta alacak arkadaşın hesabının olması gerekiyor. Siteyi forumdan bir arkadaştan çok beğenerek ve hevesle aldım ancak reel sektördeki işlerimin aşırı yoğunlaşması sebebiyle maalesef zaman ayıramadım. Domaini oldukça iyidir keyword arama potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.