Yaklaşık 1 yıldır bu sitenin sahibiyim. Eski sahibi, aldığım zaman 301 yönlendirmesi yapmıştı ve sürecide takip ederek hitlerini iyice yükseltmiştik. Son zamanlarda siteyle hiç ilgilenemediğimden ötürü satışa çıkarıyorum.
Makale yazma derdi yoktur, ancak içerikleri düzenleyip eklerseniz elbetteki hitlerinize katkısı olur. Siteye 100-300 TL'lik tanıtım backlink almıştık ancak uzun bir süredir makale ve backlink almadığımızdan ötürü siteyi ileriye taşıyamadık. Günlük 1.600 hitlerden 800-1000 civarına düştü. Ancak şuan stabil ilerlemektedir, eğer ilgilenen olursa bu sektörde bu siteyle ekmeğini yiyecektir. Çünkü sektörde birçok siteye sahiptim ufakta olsa başka sitelerimde var onlarıda çıkaracağım ancak bu sitenin yeri başkadır.

Benden daha önce site alıp, uzun yıllar ekmeğini yiyen birçok zaten ilgi gösterecektir ilana. Ancak yinede söyleyelim, bu sitede bu tarz sitelerden birisidir.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Site adresi: PM
Açık arttırma : 1 TL
Minimum teklif : 25 TL
Hemen Al : 5.500 TL
Son teklif : +48 saat
Sitenin aylık getirisi: Altta gerekli bilgi verilmiştir.
Sitenin açılış tarihi : 12.05.2020
Domainin sonlanma tarihi : 12.05.2021
Kategori, sitenin içeriği nedir : Nick, Bilgi, Blog Sitesi
Günlük hit sayısı : Ortalama 800-1000 civarı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Sınırlama Yok
Hosting dahil midir : Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet, HTML
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
HTML : Wordpress değil, HTML sitedir. Yazılar ve içerikler manuel not defteriyle düzenlenir.
Örnek bir içerik gösterilecektir, kolayca girebilirsiniz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site Ziyaretçi Bilgisi Hakkında
# Siteyi yaklaşık bir yıl önce R10'dan alınmıştır. Yukaruda da dediğim gibi siteyi ilk 6-8 ay çok iyi şekilde geliştirmiştim ancak, daha sonrasında makale dahi yazdıramadım. Bu sebeple güncellemede etkilendi. Ancak ilgilenirseniz anahtar kelimesinde ve diğer kelimelerde başa oynayabilecek bir sitedir.
Ortalama oturum süreside gayet iyidir.

SON HAFTA

Reklam Geliri
Site reklam başvurusu yapılmış ve onay alınmıştır. Ancak hiçbir türlü reklam yerleşimi yapmadım. Reklam değerlerindende görüleceği üzere optimizasyon yapıldığında daha çok artacaktır.
Ayrıca, tüm sayfalara Adsense kodu eklenmemiştir, sadece onay almak ve test için reklam kodları eklendi.

Son 30 Gün geliridir. Ayrıca yukarıda da dediğim gibi HTML bir sitedir, tüm sayfalara güzel bir yerleşim yapılırsa gelir artabilir.

Son 30 gün 27K görüntüleme : 271 TIK
3,42 EURO

NOTLAR
Lütfen, ihale kaldığında almama, iade vb. gibi sorunlar yaşanmaması için siteyi tamamen inceledikten sonra teklif veriniz.

Satıştaki Diğer Site
https://www.r10.net/site-satisi/2739...klinkleri.html