Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 senedir neyi araştırıyorsun kardeşim ? Gittinmi web tasarım, yazılım firmalarına ? 4,5 tanesine gitsen 1 tanesinin almama ihtimali yok. İnternetten oturarak araştırdıysan orası senin bileceğin iş. Ben önerimi sundum ister git ister gitme beni ilgilendirmez.

Adam seni yanına alıp hadi gel eğitime başlayalım demeyecek sonuçta değil mi ? Sana ofis ortamında bilgisayar verecek dandik bir bilgisayar bile olsa, internetten araştırarak web site yapmayı, yazılmıı öğrenmeye çalışırsın tkaıldığın yerlerde sorarsın mutlaka yardım ederler. Ayrıca paspas atmak, çay getirmek 15 senedir çalışıyorum yıllardır ajanslarda da çalıştım böyle birşey görmedim. Ya siz uyduruyorsunuz kafanızdan, ya da merdivenaltı yerlerde çalıştınız bilmiyorum. Kısacası kendisi birşeylere el atacak öğrenmek için, bu süreçte yardım alacak. Kimse işini bırakıp hadi gel eğitime başlıyoruz zaten demez. İş onun girişkenliğinde, çalışkanlığında bitiyor. Tekrar söylüyorum, berber çırağı değil bu ajanslarda kimseye çay getirtip paspas attırılmaz.
Çalıştığım yerler bulunduğum şehirde ki en iyi web yazılım ajansı ve emin olun bu staj döneminde bu yazdığım sebeplerden dolayı 8 tane yer değiştirdim o yüzden geçin bunları