picpoket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hetzner veya bir başkası... Türk firması değil. Sadece datalarını Türkiye'de tutmam gereken firmaları burada bulunduruyorum. Onun harici bütün işlerimi amazon vb. firmalarda hallediyorum.
Örneğin; şu setup'ın karşılığını bana kaç kişi sağlayabilir Türkiye'de ve bunun fiyatı ne olur ?

1 Docker Machine
3 Load Balancer
2 SQL Server
2 Queue Server

Ben bu makineye Türkiye'de teklif aldığım fiyatların sadece 30%'unu harcayarak erişebiliyorum. Maalesef Türkiye'deki firmalarda bunlar hakkında network için destek almak istediğimde de kimse yardımcı olamamıştı, fakat digitalocean'da tek hamlede bütün private network'ü yapılandırabildim. Benim canım çok yandı Türk firmalarından. Sadece allah razı olsun @netesta; firmasında bir fiziki sunucum var. Datasını çıkartamadığım müşterilerimi orada tutuyorum. Onun harici bütün işlerimi yurt dışı firmalarından hallediyorum.

İlaveten destek konusunda yurtdışı firmalarına laf söylenmiş ama arayın bir zahmet acilse işiniz firmaları. Ticket açıp ardından arayıp işinin acil olduğunu söylersen zaten o an destek veriyorlar. Bizim ülkede ki gibi aaa her istek Highest önceliğe sahipmiş demiyorlar.
digi veya aws'de cidden uygun fiyatlı bir şekilde kendi altyapınızı kurabiliyorsunuz hocam, haklısınız.