Üzerine sıvı damlamadığı sürece kullanıcı hatası diyemezler. Hadi diyelim ki dediler, bunu tüketici haklarına giderek rahatlıkla iade ettirebilirsiniz. Biz parayı onlar kadar kolay kazanmıyoruz.
Klavye konusunda aşırı derece de takıntılı bir insanım. Günümün 11-12 saati bilgisayar başında geçiyor. Benim gibi olan tüm kişiler içinde klavye en önemli donanımlardan bir tanesidir. Sırf bu takıntılarım yüzünden 600-700 TL ödeyerek Logitech K850 aldım ama bundan bile memnun kalmadım harfler bir birine gereğinden fazla yakın. 10 Parmak yazan birinin böyle klavyelerde hatasız yazma ihtimali yok. Bu üreticiler bir üretim yaparken acaba neyi dikkate alıyorlar onu çok merak ediyorum.
Kullanıcıların beklentileri Türkiye için; Caps Lock ışığının olması, Enter tuşunun büyük olması, el yastığının bulunması, mümkün mertebe sessiz çalışması ve bağlantı sorunu yaşanmaması gibi konular en çok beklenen yeniliklerden olurken, ısrarla farklı noktalarda gelişim göstermeye çalışıyorlar. Bazı insanlar öyle bir noktaya geldi ki, istedikleri gibi bir klavye buldukları zaman 1000 TL bile ödemeye razı olan kişiler tanıdım.
Geçmiş olsun.