Merhaba arkadaşlar,

Tam 3 aylık bir çalışma ile mavi tikimizi sonunda aldık.

1. Ay çalışmamızın sonunda yaptığımız başvuru malesef red yedi.
2. Ay çalışmamızda sadece aktifliğe ve altyapı hazırlıklarına önem verdik.
3. Ay çalışmamızda aktiflik, altyapı ve toplu haberler ile mavi tikimizi dün yaptığımız başvuru sonrası bugün aldık.

(IMDB, Bilgi Paneli, Wikipedia YOK)

Yukarıda ki işlemlerin herkes tarafından ne kadar değerli olduğunu ve önemli olduğunu biliyoruz. Fakat yetersiz verilerden ve bilgi paneli yapacak kimse bulamadığımız için bu işlemleri yapmadık. IMDB de malesef profilimiz için uygun değildi.

Çalışmalarını yürüttüğümüz başka hesaplarda mevcut ama bu kadar hızlı ilerleyemiyoruz çünkü fazla bütçe ve masraf oluşturmakta.

Konuştuğumuz, teklif aldığımız her kişi bizlere 15-35bin TL arası talepte bulunup olmaması durumunda bir miktar iade yapılacağını teklif ettiler.
Bu arkadaşların neler yapabileceğini, ne gerekli olabileceğini uzun araştırmalar sonucu bir yol hazırladım ve bu yolda emin ve düzenli adımlarla çalışmaya başladım.

Mavi tik almak isteyen, çalışma yapacak arkadaşların bilmeleri gerekiyor ki kimseye ihtiyaç duymadan aracı olmadan da bu iş yapılabilir ama küçük bütçeler ile olabilcek bir iş değil.

Bazı konular ve yorumlarda ulusal haberlerin faydası olmadığını okumuştum. Eğer toplu ve gündem oluşturacak haber değilse evet faydasız gibi gözükebilir fakat farklı tarihlerde yapılan ulusal haberler ve toplu çıkartılan ulusal haberler en önemli etkenlerin başında geliyor. Ulusal sitelere ücretsiz olarak haber olamıyorsanız, harcanacak maliyetin zaten 15-25bin₺ bandında olabileceğini biliyorsunuzdur.

Ulusal haberler haricinde 3 aylık harcadığımız tutarın bedeli: 15-18bin₺ civarında.

Başarımızın sevincini paylaşmak, bu mutluluğu sizler ile de yaşamak istediğim için konuyu yazıyorum. Emek verince, kovalayarak, isteyerek yapılabiliyormuş. (SADECE BUNLAR YETMİYOR Bİ TOMAR PARADA VERMEK GEREKİYOR)

Çalışmalarını yürüttüğümüz diğer hesapların da sonuçları onay gelirse onu da sizlerle paylaşacağım. Çalıştığımız hesapların bütçelerine göre planlıyoruz o yüzden süreç uzayabiliyor.

1 aylık süreç için 2.000₺ den aşağı maliyet tutarı yok. (Bu işlem 3 ay boyunca devam etti).
İlk ay sadece 5.000₺ bütçe ile başladık ama malesef red yedik.

Şuan için kimseye işlemlerimizi anlatma gibi bir durumumuz yok. Lütfen kimse bu konuda bilgi almak için yazmasın.

2 hesap için önümüzde 2 aylık bir süreç var bu süre zarfında Mavi tikimizi alabilirsek, açık referanslarımız ile mavi tik için alımlara başlayacağım.
ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN

----

2. Hesap için de mavi tik almış bulunmaktayım. Hayirli uğurlu olsun 🙏22 Mart Pazartesi.