türk telekom kullanma konusunda ısrarcı iseniz, twitter'dan tt ceo'sunu etiketleyip şikayetinizi yazın. sırf bu iş için birim kurmuşlar, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor.
Türk telekom da ısrarcı değilim ama altyapı olmadığı görüldüğü için bütün issler türk telekom a yönlendiriyor. Dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim teşekkürler.
Selamlar,
Mağduriyetiniz için çok üzüldüm. Aynı sıkıntıyı bir yıldır yaşıyorum. Binada port yetersiz olduğu için İnternet hizmeti alamıyoruz.
Sizin apartmandaki diğer kullanıcılar bir ihtimal ya var olan portu dolduranlar ya da hatnet, uydunet, kablonet gibi altyapı ile kullanıyorlar.
Teşekkürler hocam. Hatneti duymadım ama kablonette altyapı yoktu sordum. Uyduneti de bulamadım nedense hep uydunet diye aradığımda kablonet çıkıyor.
Ben aynı sorunu yaşadığımda gittim mecburen Superbox aldım. Tam 1 buçuk yıl sonra fiber bağladılar. Yani eski adsl lere yenileme yapıalcak diye port vermiyorlar. yeni gelen hatlarda fiber olarak geliyor. Şuan mevcut durumu geçiştirmek için ya turkcell superbox, yada vodafone redbox kullanmanız lazım. yada başka alternatif varsa artık.
Doğrudur hocam ama ikisi de 24 ay taahüt ve yüksek meblağlar içeriyor. Bundan 1 hafta sonra ya da 1 ay sonra çözülse bu durum mecbur kullanmaya devam edicem onları. O yüzden en en son çarem o şekilde olur.
Bu önerimi dinle, 1 hafta sürmez açarlar. MÜSTERİ HİZMETLERİNİ arıyorsun, ben eski bir ttnet çalışanıyım rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ihracat yapıyoruz web üzerinden, rica etsem yedek portlardan birisini açarmısınız durum acildir. Sadece bunları söyle baska bisey deme.
Hocam daha önce önbaşvuru yaptım ya problem olmasın sakın? Yetkili birine yönlendirirse sıvamayalım