Hocam benim sorunum hiçbir konum ve etiketlerde görünmüyorum. Yaklaşık 3 haftadır sorunum böyle devam ediyor. 1 hafta hiçbir şey paylaşmadan bekledim shadowban olma ihtimaline karşı. Ve anladığım kadarıyla bir reklam sitesinde insg. Hesabımın reklamında etiket yapıp yorum yapıldıktan sonra bu hale geldi ve storylerim izlenmelerim etkileşim epey düştü. Ve araştırmalarım ile sürekli paylaşım yaparak düzeleceğine dair bilgileri okudum. Ve bunu storylerde sürekli paylaşımlar yapıyorum ve post olarak ban sonrası 5 adet paylaşım yaptım ama, sorunun hala devam ettiğini görüyorum. (( Ve bu gerçek çok canımı sıkıyor eskiden kesfetten günde 50 ila 80 takipçi geliyordu. Ama şuan malesef ve sorun olmasın diye postalardaki daha önceki tüm etiketleri ve konumları kaldırdım. (( yeni attığım postalarda etiketler maksimum 3 adet ve konum paylaşıyorum ama işe yaramıyor. Bu konuda bana yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim. Saygılar
bu olayı yaşadığım için konu sahibinin de izniyle bir şeyler söylemek isterim. hocam öncelikle geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. başıma geldiğinde internetten araştırdım kimi her gün düzenli paylaşım yapmaya devam et diyor, kimi hiç paylaşım yapma 1-2 hafta bekle diyor yani milleti dinlersen ne yapacağını şaşırıyorsun. ben bu bandan tam 3 haftada kurtuldum. organik sayfalara reklam verdim düzenli şekilde takipçi akışı sağladım ve ban yemeden önce nasıl paylaşım yapıyorsam günlük olarak yapmaya devam ettim. 3 hafta sonra gönderiler yavaş yavaş keşfetme düşmeye başladı sonrasında tamamen eski halinde döndü. umarım en yakın zamanda bu beladan kurtulabilirsin.