İlk başta hibe almak için bir danışmanlık hizmeti almaya gerek var mı diye düşünüyordum. Ama şimdi iyi ki almışım diyorum, nedenini de anlatayım. Süreci gerçekten zorlu hale getirmişler, 2 sene önce destek alan arkadaşım çok daha rahat aldığını söylemişti.

Şirket kurma öncesinde kira gelirimin vergisini verdiğim için beni şirket sanıp reddetmişler, gerekli dökümanları gerekli yerlerden temin etmem konusunda Barış Bey her aşamada yardımcı oldu. Tekrar başvuru yaptık bu kez de reddetmemişler lakin ek bir bilgi talep etmişler. O noktada da Barış Bey devreye girip gerekli ek bilgileri sağladı. Birkaç döküman temin etmem dışında suya sabuna dokunmadan hibeyi geçen hafta hesabıma yatırmışlar.

Net olarak şunu söyleyebilirim. Bana kalsa ilk red yedikten sonra asla bunlarla uğraşamazdım ama işi bilen birisi olunca süreç çok daha rahat ilerleyebiliyor. İlla hizmeti alın veya almayın diyemem o kısım sizin bileceğiniz iş. Lakin hizmet almayı düşünen kimseler varsa çekinmesin gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Başkası olsa bu kadar şeyle uğraşmak yerine çoktan para iadesi yapıp başından savardı! Kendisi her aşamada ilgilendi, takip etti, bilgilendirdi. Kendi işim için benim dışımda bu kadar ilgilenen başka biri olduğunu hatırlamıyorum

Kendisine destekleri için tekrar teşekkür ediyor, işinde başarılar diliyorum.