Forum yönetimi izin verirse bende katkıda bulunmak isterim. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun sağolun hocam düşünmeniz bile yeter. Cümlemizin inşallah.
Telefon isi tamamen sacma olmus. Sizin para verecek kisiden cok akil verebilecek bir arkadas lazim. Profesyonel olmazsa da psikolojik destek sart. Bir arkadasla bunlari konusmak, dertlesmek iyi gelebilir.
Diger yonden bakarsak is yok bir sey yok diyorsunuz. Yeni bir seyler ogrenin. Ornek Photoshop ogrenin, veya site tasarimi ogreninin.
1 saatlik bir calismayla guzel logolar cikartabiliyor arkadaslar. Daha bugun 100tl verdim bir logoya, eminim 1.5 saatten fazla harcamamistir ona (benimle olan iletisim dahil).
Daha dun baska bir arkadasa 1000tl site yapma isi verdim, Buna toplasan toplasan 2 gunluk mesai vermistir arkadas. Bu tarz isler icin 3 farkli arkadasla calisiyorum, konum
https://www.r10.net/is-arayanlar/264...ma-uzmani.html .
Ben bunlari niye anlatim? Elinizin altinda internet var, uzun yillardir da forumdasiniz, bir suru isler yapmissizin ama profesyonellesmemissiniz anlasilan.
Madem issizsiniz, kendinizi egitimlere verin. Sizi para kazandiracak bir yetenek edinin. Photoshop veya site tasarimi bir ornek, bunun gibi yuzlerce ornek siralayabilirim.
Hersey yaparim diyenlerden olmayin, bir sey ogrenin onun uzmani olun yeter.
Kendinizi toplamaya calisin ve birlseylere girisin.
Hocam telefon işinde yapacak hiç bir şeyim yoktu maalesef mecburdum yoksa gayet iyi biliyorum akıl karı olmadığını. Diğer yazdıklarınız içinde iş yapmak için sermayemi kaptırdım ve diğer iş için neler yaptığımı neler olduğunu yazdım sanırım tam okumadınız mesajları. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Ek olarak kimseden hiç bir talebim olmadı maddi olarak olmaz da. Bazı şeyleri anlayacak yaştayım. Bir çok şeyi de gördüm yaşadım insanın başına gelmeden bilemez bazen her şey insanlar tüm sıkıntılar hatta eşyalar bile üstüne üstüne gelir. Nefes alamazsın. Uzun yıllardır bu forumda olup profesyonelleşmediğimi yazmışsınız vs ama yanlış anlamayın ama bir insan okuduğunu anlamak istediği gibi okursa ne yazarsa yazsın anlamsız boş zaten sizin kafanızda bitmiş.
Bir çok iş yaptım profesyonel olarak bir çok resmi kurumun network donanım gibi işlerine baktım. Bu sürekliliği olacağı anlamına gelmez rüzgar eser ne var ne yok alıp götürür anlayamazsın bile çok uzatmak istemiyorum hocam sıkıntılar yaşadım yaşıyorum herkes gibi yıllardır üye olduğum forumda arkadaşlar ile kardeş abi yerine koyduğum insanlar ile sohbet, nasihat fikir alış verişi ne sayarsanız sayın konunun amacı bu hiç bir beklentim yok ki olmazda . Mesajları okuyup ön yargı olmadan yazmanızı rica ediyorum benim için değil sadece bu. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağolun.