Kıymetli r10 ailem herkese iyi geceler diliyorum. Geçenlerde başıma bir olay geldi size de danışmak istedim. Şimdi benim bir sayfam var ve reklam için 1m sayfadan mesaj aldım. 4 gün boyunca post story 300 lira denildi ve bu akşam çekiliş olacak o da hediyem olur dediler. Biraz konuştuk istatistik falan attı WhatsApp istedi oraya geçtik.
Biraz ordan konustuktan sonra ben ücreti yolladım arkadaşa ve çekiliş başlıyor dedi. Çekiliş başlayınca da baktım hep bot üyeler geliyor takip ettiği sayfalar 2000 üzeri resimsiz boş hesaplar. Dedim kardeşim üye geliyor da nerden geliyor sayfayı söyledi sayfa gizli. Çekiliş yaptığına dair o sayfanın paylaştığı bir görseli iletti çekiliş görseli ama tarih ne zaman aciklamada ne var belli bile değil.
Hemen sayfayı gizliye aldım ve ne hikmetse istekler durdu

Çekiliş olsa her türlü atlarlar gizli de olsa biz de biliyoruz az çok. Sonra dedim ki ben vazgeçtim paramı ver vermiyorum yaptı. Ödemeyi eşinin hesabına aldı sanırım kendisi de hemşerim. Şimdi ben bunu ne diye şikayet etmeliyim? Yanlış bilmiyorsam milli piyangodan izinsiz çekiliş yapıyor. İkincisi de aldığı paranın faturası yok vergi vermiyor. Sizden de naçizane öneri alıp sabah avukattan da fikir alarak ona göre işlem başlatacağım. Sevgiler saygılarımla.
Hiçbir şey olmayacak yorulduğunu yola lanet ederek döneceksin eve, bu tarz olayların yüzlercesi için uğraştım hem de çok daha büyükler için. Bürokratta tanıdığın yoksa hiçbir işe yaramaz.