pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonsuzluğu hayal edemez demişsiniz, yanlış. sonsuz yaşam 20 yıl içinde mümkün olacak. testleri sürüyor.

anahtar kelimeler : neuralink, klonlama

bol okumalar.

arkadaşın sıkıntısına gelince. öncelikle her şey bi tecrübedir, bu süreçte eksiklerinizi, yanlışlarınızı idrak edip açıklarınızı kapatmaya yoğunlaşmalısınız. acı çekmeden sefa sürülmez. size tavsiyem elinizin altında bilgisayar ve internet varsa günde 16 saatten fazlasını sadece ve sadece üretmeye adayın. bu süreç için en kestirme yol makale yazarlığıdır. günde ortalama 500 kelimelik 20 makale oluşturup icerik.net e yükleyin. ( ilk üyelikte 20 lira onaylama ücreti alınıyor ). tek makale ile 20-30 lira aldığım oldu geçmiş yıllarda niş konularda ( pp den tahmin edersiniz ). 500 kelime için ortalama 20 lira alcak olsanız günlük 400 liralık kaynağı yüklemiş olursunuz. ayda 12000 eder. siz orada satılıp satılmadığına odaklanmadan sadece üretmeyi sürdürün. 3 ay sabırla üretmeye devam edersenize ve hatta eşiniz de size destek olur beraber fabrika gibi çalışırsanız sonrasında hemen her gün hesabınıza min 50-60 lira yatmaya başlayacaktır. geçmişteki makalelerin de satışlara geçmesiyle beraber.

mevzu ders almak, tecrübe elde etmek ve mücadeleye devam etmek. bi yol kapanır yenisi açılır, önünüze bakın siz. üstelik 3-5 bin lira dedikleriniz para değil emin olun, üretmeye odaklanırsanız özgür düşünceyle devamlı bu açıdan hayatınızı şekilendirirseniz önünüze sürekli fırsatlar çıkacaktır mutlaka. mesele değer verip vermemenizde olacak sonrasında. ama önce bi dişinizi sıkıp bahsettiğim makale oluşturma mevzusundan kaynak oluşturmaya başlayabilirsiniz. ilk adımları atmayı becerin, devamı gelecektir.
Aklımdaki işlerden biri hocam biraz toparlarsam yaptığım diğer işlerin yanında yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim ama sanırım bir çok mesajımı okumadınız yanlış anlaşılmasın keşke sıkıntım borcum olması olsa ödenir borç biter yenisi başlar 70 bin kadar borcum var sorun değil ödenmeyecek borç değil ama imkan yok gelir yok üstüne aksilikler çok iş yapayım diyorsun borç harç telefonumu vs satarak sermaye buluyorum onuda kaptırıyorum gibi.. Bu böyle gider benim konu açma sebebim çok başka. Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için.