yasincetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar.

Bende herkes gibi her yerde her şeyde coin furyasına tanıklık ediyorum.
Köşede duran 30k param var. Kendime bir coin belirledim ve 30k para ile girecegim tabi ki deli gibi sağ dan sol dan takip etmeyecegim al ve unut mantıgıyla sabırlı birisiyim.

Bu coin işleri nasıl oluyor bilmiyorum. 30k'ının erimesi bana hiçbirşey kaybettirmez bunuda belirteyim.
Sadece kafamda bir kaç soru var onları sormak istiyorum.

-Bu coini satın aldıktan sonra coinin yok olma ihtimali var mı? yani elinde olan şirketin dükkanı kapatma olayı gibi.
-Satın aldıgım sitenin kapanma ihtimali vs var mı? en güvenilir hangi site çünkü hiç girip bakmak istemiyorum. 5 yıl sonra girsem bile orada durur mu?
-Hangi coine girecegimi lütfen sormayın. Sosyal medya da her coinin bir çok fedaisi var. Aşagıda kaotik yorumları okumak istemiyorum.

Tecrübeli arkadaşlardan şöyle sordugum sorular hakkında genel bir bilgi alabilirsem harika olur. saygılarımla şimdiden çok teşekkür ederim.
Yunusek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatirim tavsiyesi vermek olmaz istemek oluyormu bilmiyorum .
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hicbir coin türünün garantisi yok, aldığın yerde delist edilir, satacak yer ararsın daha ucuz fiyata. Koin ortadan kaybolmaz sacma bir projesiz ürün değilse, ama değeri cok düşer üzer.
bedoso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izni ile bende takipteyim, cevaplayan bilgili tecrübeli birisi olursa gerçekten çok güzel olur.
AL UNUT YAAPACAKSANIZ SAĞLAM olanalra gırın açıkcası pısmanlığımı yazayım 5-6sene once btc yenı yenı parlarken tosuncuk daha cıflık bankı kurmadan once forumda konularına sık sık bakmaya baslamısdım eth veya etc tam hatırlamıyorum 30 tl cıvarıydı 10tane alıp 300 tl ıle batmam dıyordum uzerıne dusmedım almadım geçen bakmısdım 2-3 ay once 10 bn tl cıvarıydı yanı o zamna 10 tane alsaydım 300 tlllık suan 140 bn tl cıvarında nakıt param olacakdı buda benım pısmanlığım oyle yazayım dedım
bırde sağlam olanlara gırın