Hot Btc karşısında sürekli değer kaybeden garip bir coindi. Son 1 aya kadar da marketcap te en fazla hacim %40 larla falan paribu borsasına aitti. Yani %40 ı türklerin elinde olan garip bir coin. Şimdi bu yazıdan sonra baktım simdi de %30 lar seviyesinde.Bana göre hottaki artış "Bu coin artıyor deyip, teknik vs bilmeden artığını görüp alan bir kitlenin yükseltmesinden ibaret." Btt ye gelince btc ye karşı incelersek 3770 satoshilerden 105 lere kadar düşmüş. Geçen ay 105 den 400 lere cıkmıs suanda da 280 seviyelerde. O yüzden hangi usta analist 1 dolar olur diyor bilmiyorum yalnız 1 dolar olması icin 500 kat artması gerekiyor. Btc ye karşı sürekli geçen ayı saymazsak sürekli bir düşüş trendi yaşadığını düşünürsek galeyana gelmemekte fayda var

2013 den beri piyasanın içinde olan biri olarak yazdım bu satırları. Bu piyasa da birilerinin kazanması için diğerinin kaybetmesi gerekiyor. Hikayesi olan veya teknolojisiyle fark yaratacağına inanılan coinler değer kazanıyor çünkü yükselis beklentisi ile insanlar o coinlere sahip olmak istiyor.

HOT veya BTT, teknolojik olarak bir soruna çözüm üretiyor mu ya da hikayesi satar mı bu tartışılabilir ama BTC karşısında sürekli değer kaybetmiş coinlerin 500x yapmasını beklemek falan bana göre hayalcilik olur. Hayalciliğe de karşı değilim zira 0.003lerden zamanında aldığımız doge coin bugün 0.44 tl ise bu 100x falan da mümkün demek ki fakat bu 100x in 25x'i btc arttığı için 4x i de doge btc ye karşı arttığı için oldu. Doge un btc ye karşı artmasının sebebi de elon musk'ın twitterleri oldu. Yarın öbür gün bir başkası bu saydığınız coinleri gösterir, twit falan atar uçurur o ayrı. O zamanlarda zaten teknik falan çalışmıyor.
Kişisel fikrimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.